Брук і Пейтон з серіалу «Школа виживання» возз'єдналися на благодійному вікенді

24 лютого 2019,  16:17 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шанувальники хітового молодіжного серіалу «Школа виживання» готуйтеся. Актриси Софія Буш та Гіларі Бертон, які багато років втілювали на телеекрані найкращих подруг Брук та Пейтон, влаштували веселу фотосесію з колегою по серіалу Браяном Грінбергом в рамках благодійної зустрічі.

На цих вихідних, 23-24 лютого, у місті Вілмінгтон, Північна Кароліна, де багато років знімався серіал «Школа виживання» («Пагорб одного дерева»), проходить благодійний вікенд, куди були запрошені зірки серіалу.

І для тих шанувальників, які живуть далеко і не змогли приїхати, Буш, Бертон та Грінберг передали великий привіт в Instagram:

Нікуди від цього не дітися... #Возз'єдналисяІЦеТакПрекрасно. Спасибі @fwbcharityevents за те, що зібрали нашу сім'ю разом для сміху ТА хороших справ #TheGirlProject #StJudes.

Позаду акторів на фото можна помітити дві двері, як у 3 сезоні серіалу, на яких Брук розділила між собою та Пейтон усіх хлопців, щоб вони більше за них не сперечалися. Джейк, якого грав Грінберг, був під ім'ям Пейтон, але на знімках нижче Брук вирішила відплатити подрузі за Лукаса і жартома намагається його відбити.

Також актриси зробили класну фотографію з Ентвоном Теннером, який грав Скіллза.

На заході мала бути присутньою і третя ведуча актриса «Школи виживання» Бетані Джой Ленц (Гейлі Джеймс Скотт в серіалі), але, на жаль, вона не змогла приїхати через зйомки у новому фільмі.

Серіал «Школа виживання» тривав 9 сезонів і завершився у 2012 році.

3337 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: