«Веном» обійшов в прокаті «Лігу справедливості»

16 листопада 2018,  22:36 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

Світові збори антигеройського екшену «Веном» склали $677,5 млн, що перевершує збори торішнього супергеройського фільму «Ліга справедливості».

«Ліга справедливості», незважаючи на те, що є груповим супергеройських екшеном, змогла заробити в минулому році тільки $657,9 млн, чим розчарувала студію Warner Bros., яка сподівалася на збори в дусі «Месників» ($1,5 млрд) від конкуруючої студії Marvel. А тепер «Лігу» обганяють навіть сольники про менш відомих марвелівських героїв, як, наприклад, «Веном».

Бюджет нового фільму з Томом Гарді у головній ролі склав $100 млн, тоді як на виробництво останнього дітища Зака Снайдера було витрачено близько $300 млн. Тобто «Веном» окупив себе в 6,7 разів, а «Ліга» тільки в 2,2 рази.

Перевершити супергеройський екшен від DC сольнику Едді Брока вдалося завдяки виходу в китайський прокат, де за тиждень «Веном» зібрав $110,3 млн. Також завдяки китайським глядачам він піднявся на 7-е місце в рейтингу найприбутковіших кінокартин 2018 року, обігнавши фільм «Людина-мураха та Оса» ($622,5 млн).

Український бокс-офіс антигеройського екшену Рубена Фляйшера, згідно з даними на 11 листопада, становить $3,6 млн (99,7 млн грн).

Сольник про репортера Едді Брока та його іншопланетного паразита вийшов в прокат 4 жовтня, і його все ще можна застати в кінотеатрах України.

Квитки на сеанси «Веном» ви знайдете в нашій афіші.

1922 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: