Фічуретка «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда» представляє новий звіринець Ньюта Скамандера

6 листопада 2018,  01:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дж.К. Роулінг і Едді Редмейн розповідають про нових звірів, які з'являться в сімейному фентезі «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда».

Незважаючи на те, що центром сиквела буде протистояння з темним чарівником Ґелертом Ґріндельвальдом (Джонні Депп), трейлери підтвердили, що тема фантастичних звірів буде продовжуватися, і фільм познайомить нас з кількома новими і дуже рідкісними тваринами чарівного світу.

Улюбленою новою істотою у Роулінг є келпі (kelpie), який живе під водою і виглядає так, ніби замість шерсті у нього водорості.

Келпі нагадує підводного коня, і Ньюту доведеться його (або її) об'їздити, щоб ця тварина його слухалася, зазначає у закулісному відео Роулінг.

Величезний звір — незвичайний представник сімейства котячих, з яким Ньют спілкується посеред вулиці в трейлерах, — називається зуву (zouwu).

Він родом з Китаю, може подорожувати на тисячу миль в день, і Ньюту доведеться за ним доглядати.

А у верхній кишені пальто Ньюта як і раніше живе найулюбленіший фантастичний звір Редмейна — посіпака Пікетт.

Він є найкращим другом магозоолога, якому простіше спілкуватися з тваринами, ніж з людьми, і нагадує невелику зелену гілочку.

Разом з Пікеттом в сиквелі повернеться клептоман ніффлер, але з часів перших «Фантастичних звірів» він завів сім'ю і дітей, а значить, що у Ньюта буде в декілька разів більше проблем.

Зовні ніффлер нагадує суміш крота та качконоса і не може стриматися, щоб не сховати у бездонних складках на животі золоті монети та інші дорогоцінні речі.

Допрем'єрні покази фентезі «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда» відбудуться в кінотеатрах України 14 листопада. У широкий український прокат фільм Девіда Йейтса вийде 15 листопада.

Ви вже можете придбати квитки на сеанси «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда» на нашому сайті.

2404 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: