Перший погляд на Лоренса Фішберна та Іена МакШейна у фільмі «Джон Уік 3»

26 вересня 2018,  17:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий офіційний кадр гостросюжетного бойовика «Джон Уік 3» показує зустріч персонажів Лоренса Фішберна та Іена МакШейна.

У фільмі «Джон Уік 3», який розповість про нові пригоди найнебезпечнішого найманого вбивці у світі, Фішберн повертається в образі підпільного злочинного боса Короля Боулера, а МакШейн знову втілить Вінстона, власника готелю «Континенталь».

В попередніх фільмах вони обидва допомагали Джону Уіку, якого грає Кіану Рівз, але ще не зустрічалися один з одним. В злочинному світі мало статися щось дуже серйозне, щоб Король Боулер покинув свій затишний притулок і відправився на зустріч з Вінстоном.

Компанію їм у цій пригоді складе Холлі Беррі, яка зіграє нову небезпечну героїню на ім'я Софія. Софія дуже любить собак і прибуде в «Континенталь» з двома бельгійськими вівчарками.

Офіційно третій фільм франшизи отримав назву «John Wick 3: Parabellum», де Parabellum може означати частину відомої латинської фрази «Si vis pacem, para bellum» («Хочеш миру готуйся до війни») або назву кількох видів вогнепальної зброї.

Світова прем'єра бойовика «Джон Уік 3», який зняв режисер перших двох фільмів Чад Стахелскі, відбудеться у травні 2019 року.

2721 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: