Перший фрагмент «Темні уми» показує надздібності Ліама

30 липня 2018,  18:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося дебютний фрагмент науково-фантастичного екшену «Темні уми», чий сюжет нагадує супергеройський серіал «Обдаровані».

Картина «Темні уми» є екранізацією бестселера Александри Брекен від студії 20th Century Fox, чиї події розвиваються в недалекому майбутньому. Після страшної епідемії більшість дітей у світі загинула, а ті, хто вижив, отримали надздібності. Уряд боїться їх і закриває в спеціальних таборах, де проводить над ними досліди, але 16-річній Рубі (Амандла Стенберг) вдається втекти. Вона об'єднується з іншими втікачами Ліамом (Гарріс Дікінсон), Зу (Мія Чех) і Чабсом (Скайлан Брукс), щоб здійснити революцію та створити своє майбутнє.

В даному фрагменті за четвіркою героїв з суперсилами женеться небезпечна мисливиця за головами Леді Джейн (Гвендолін Крісті), але вони показують, що можуть постояти за себе.

Також у відео можна побачити доктора Кейт Коннор (Менді Мур) та Роба Мідоуса (Марк О'Брайен), які виступають проти урядової політики і намагаються допомогти дітям.

У широкий український прокат фільм Дженніфер Ю виходить 2 серпня. Допрем'єрні покази відбудуться в Києві завтра, 31 липня.

Квитки на сеанси «Темні уми» ви знайдете в нашій афіші.

3588 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: