Діти Джейсона Момоа відвідали зйомки «Аквамена»

25 вересня 2017,  17:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джейсон Момоа був щасливий, коли на знімальний майданчик «Аквамена» увірвалися його донька з сином.

38-річний актор, який зайнятий зйомками свого супергеройського сольника з травня, поділився в Instagram веселим закулісним знімком зі своїми дітьми, яких гримери розфарбували схожими візерунками, як на татуюваннях їх батька:

«Я просто люблю тебе більше, ніж я люблю саме життя», слухаючи Елтона з двома любовями мого життя. Виховання чутливих дикунів. Безцінний день на зйомках, щоб бути аква-татом. ОХАНА (СІМ'Я)

Старшій доньці Момоа та актрисіи Лізи Боні, яку звуть Лола Іолані, в липні виповнилося 10 років, а молодшому синові Накоа-Вулфу скоро виповниться 9 років.

Вони частенько приїжджають в Австралію на зйомки до тата. Наприклад, у серпні діти разом з Боні влаштували Момоа сюрприз на день народження.

Зйомки «Аквамена» тривають п'ятий місяць, і в недавньому інтерв'ю режисер Джеймс Ван розкрив, що виробництво фільму ускладнюється створенням підводних сцен:

Технічно це дуже складний знімальний майданчик для роботи. Робота з водою і навіть створення сухих епізодів, щоб потім їх зробити мокрими, є дуже складними.

Разом з Момоа у фільмі також зіграють Ембер Херд, Ніколь Кідман, Дольф Лундгрен і Патрік Вілсон.

На супергеройський екшен про короля Атлантиди студія Warner Bros. збирається витратити $160 млн.

В українські кінотеатри «Аквамен» прибуде 20 грудня 2018 року.

2858 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: