Оголошено композитора фільму про Хана Соло

28 липня 2017,  03:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Музику для спін-оффу «Зоряних воєн» про Хана Соло напише оскарівський номінант Джон Пауелл.

Пауелл, найбільш відомий завдяки своїм саундтрекам до франшизи про Джейсона Борна, а також мультфільмів «Шрек», «Кунг-фу Панда», «Ріо» і «Як приручити дракона», створить музику для фільму про молоді роки легендарного космічного контрабандиста, повідомляє офіційний сайт Star Wars.

З тих пір як він переїхав у 1997 році з рідного Лондона до США, композитор став автором музики до більш ніж 50 повнометражних кінострічок. У 2011 році саундтрек «Як приручити дракона» приніс йому номінацію на «Оскар».

Пауелл є третім композитором, якого запросили в ексклюзивну музичну родину «Зоряних воєн». Музику до всіх 7 епізодів написав Джон Вільямс, який зараз працює над прийдешніми 8 і 9 епізодами, а в торішньому спин-оффі «Бунтар-один. Зоряні війни: Історія» звучали композиції Майкла Джаккіно. Очікується, що саундтрек кінокартини про Соло буде в стилі інших фільмів «Зоряні війни», але з характерними нотками Пауелла.

Сюжет спін-оффу, який нещодавно замінив двох режисерів Філа Лорда і Крістофера Міллера на одного Рона Ховарда, все ще зберігається в найсуворішій таємниці.

Головну роль у ньому виконує Олден Еренрайк. Разом з ним у далеку-далеку галактику вирушили Емілія Кларк, Дональд Гловер, Вуді Харрельсон, Тенді Ньютон, Фібі Воллер-Брідж і Майкл К. Вільямс.

В українські кінотеатри фільм про Хана Соло прибуде 24 травня 2018 року.

945 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: