Коли вийде перший трейлер «Месників: Війна нескінченності»?

12 червня 2017,  03:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явилися перші здогадки щодо орієнтовної дати виходу трейлера «Месників: Війна нескінченності».

Зйомки «Месників: Війна нескінченності» все ще тривають, але ми з величезним нетерпінням очікуємо побачити хоч невеликий тизер того, як буде виглядати епічне протистояння Месників, Вартових Галактики і могутнього суперзлодія Таноса, який тримає в страху не одну галактику.

Сайт Comic Book передбачає, що перший постер третіх «Месників» буде представлений в рамках масштабної річної конвенції San Diego Comic-Con, яка щорічно збирає під одним дахом найгучніші проекти, засновані на коміксах, а також проекти жанрів наукової фантастики і фентезі. Конвенція триватиме цього року з 20 по 23 липня, так що обводимо ці дати в очікуванні новин про майбутню «Війну нескінченності» та інші фільми від Marvel Studios.

Що ж стосується дебютного трейлера, то його варто чекати в жовтні/листопаді напередодні виходу «Тора: Рагнарок».

Тизер-трейлери до таких останніх марвелівських екшенів, як «Вартові Галактики 2», той же «Тор: Рагнарок» і «Чорна пантера», вийшли за 7-8 місяців до прем'єри фільмів, так що цей розрахунок швидше за все виявиться вірним.

А поки дивимося перше і єдине закулісне відео нового супергеройського екшену від режисерів Ентоні і Джо Руссо, які зняли «Першого месника: Протистояння».

У «Війні нескінченності» візьмуть участь Роберт Дауні мол., Скарлетт Йоханссон, Кріс Еванс, Кріс Хемсворт, Марк Руффало, Джеремі Реннер, Елізабет Олсен, Том Холланд, Кріс Претт, Зої Салдана, Карен Гіллан, Дейв Батіста, Бенедікт Камбербетч і Джош Бролін.

Повний список підтвердженого каста ви знайдете тут.

Українська прем'єра «Месників: Війна нескінченності» відбудеться 3 травня 2018 року.

2438 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: