Хоакін Фенікс і Джейк Джилленхол зіграють у вестерні Жака Одіара

21 травня 2017,  21:40 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Вестерн «Брати Сістерс» оголосив свій зоряний каст, куди увійшли оскарівські номінанти Хоакін Фенікс і Джейк Джилленхол.

«Брати Сістерс» стануть адаптацією роману Патріка Девітта, чиї події розвиваються навколо золотошукача з яскравим ім'ям Херманн Керміт Ворм, якого в 1850-х роках переслідують з Орегонської пустелі до самого Сан-Франциско сумно відомі наймані вбивці Елай і Чарлі Сістерс. Ось тільки в Елая трапляється особиста криза, і він починає сумніватися в тривалості обраної ним кар'єри. А у Херманна може бути пропозиція трохи краща.

Херманна втілить у фільмі Джилленхол, Фенікс зіграє одного з братів Сістерс — рішучого Чарлі, а в образі сумніваючогося Елая на екрані з'явиться Джон К. Райлі.

Також у «Братів Сістерс» візьме участь зірка фільму «Бунтар-один» Різ Ахмед. Його персонажа на сайті IMDb звуть Моріс.

Режисером вестерну виступає володар 2 премій BAFTA і 3 нагород Каннського кінофестивалю Жак Одіар, що зняв «Пророка» і «Діпана».

Новий фільм з Феніксом у головній ролі «Ти ніколи тут не був» зараз змагається на 70-му Каннському кінофестивалі за «Золоту пальмову гілку», як і науково-фантастична драма з Джилленхолом «Окджа».

Райлі нещодавно зіграв в пригодницько-фентезійному екшені «Конг: Острів черепа», а Ахмеда можна було побачити у фінальному сезоні серіалу «Дівчинки».

Прем'єра «Братів Сістерс» очікується у 2018 році.

2218 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: