Каллум Тернер зіграє у «Фантастичних звірях 2»

24 квітня 2017,  02:28 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Роль брата Ньюта Скамандера в «Фантастичних звірях 2» дісталася Каллуму Тернеру.

Тернер втілить в сіквелі «Фантастичних звірях і де їх шукати» Тесея Скамандера, старшого брата Ньюта (Едді Редмейн). Відомо, що він працював аврором у Британському міністерстві магії і був могутнім магом. У часи Першої світової війни він воював на боці магічних загонів, а після війни, хоча і не зазначаються його заслуги, Тесея вважали військовим героєм.

У першій частині спін-оффу Поттеріани про нього було згадано побіжно, але в другому фільмі у цього героя зі світу Дж.К Роулінг буде важлива роль — Міністерство магії дало Тесеєві завдання зловити небезпечного темного чарівника Геллерта Гріндевальда (Джонні Депп), з яким його брат Ньют перетинався в Нью-Йорку.

Два тижні тому до акторського складу «Фантастичних звірів 2» приєднався Джуд Лоу, який втілить молодого Албуса Дамблдора.

В сіквелі, який буде режисерувати Девід Йейтс, повернуться Кетрін Вотерстон, Елісон Судол, Ден Фоглер і Зої Кравіц.

Нещодавно Тернера можна було побачити в міні-серіалі «Війна і мир», знятого BBC, і науково-фантастичному екшені «Кредо вбивці». Серед її майбутніх проектів значаться драми «Mobile Homes» з Імоджен Путс і «The Only Living Boy in New York» з Джеффом Бріджесом.

Українська прем'єра «Фантастичних звірів 2» очікується 15 листопада 2018 року.

2143 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: