Перший погляд на Курта Рассела в «Вартових Галактики 2»

2 березня 2017,  16:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви ж додивилися до кінця третій трейлер «Вартових Галактики 2»? У ньому з'явився Курт Рассел в образі батька Зіркового лорда.

« Після всіх цих років я нарешті тебе знайшов.

— І хто ж ти такий, чорт забирай?
— Я твій батько, Пітер.»

У «Вартових Галактики 2» команда Пітера Квілла, в образі якого повертається Кріс Претт, буде не тільки битися з монстрами і вдруге рятувати свою рідну галактику від знищення, а й дізнається таємницю його походження, тобто познайомиться з його біологічним батьком, на появу якого нам натякнули ще у фіналі першого фільму.

Батька головного героя, який є досить незвичайним інопланетянином, грає Рассел, і в новому трейлері він постає перед нами в костюмі, який був виставлений в рамках San Diego Comic-Con минулого літа.

Звуть цього персонажа Его, і він не такий простий, як може здатися на перший погляд. У коміксах Его – жива планета, яка може приймати людське обличчя. Як він опинився на Землі і зустрів маму Пітера, дізнаємося вже при перегляді фільму.

Рассел з'являється в трейлері на кілька секунд, але поруч з ним присутній Мантіс (Пом Клементьефф), так що саме через Его вона познайомиться з Вартовими, які прибули на їх планету у складі Зоряного лорда, Гамори (Зої Салдана), Дракса (Дейв Батіста), Ракети (Бредлі Купер), малюка Грута (Він Дизель), хоча його тут і не видно, але сподіваємося, що він ніде не заблукав, і взятої в полон Небули (Карен Гіллан).

Третій трейлер супергеройського екшену Джеймса Ганна з українським дубляжем дивіться нижче.

В український прокат «Вартові Галактики 2» прибудуть 4 травня.

984 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: