Два нових постера «Вартових Галактики 2» з малюком Грутом

24 лютого 2017,  10:38 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Малюк Грут опиняється в центрі уваги на нових постерах супергеройського екшену «Вартові Галактики 2».

«— Я Є ГРУУУТ!
— Це дуже поганий знак.
»

На другому і третьому офіційних постерах «Вартових Галактики 2» малюк Грут, якого цього разу Він Дизель озвучить аж 16 мовами, постає лютим воїном, готовим кинутися у бій, і радісним шкодником із сірником в руках, стоячи при цьому на купі динаміту. Схоже, що в новій частині пригод команди Зіркового лорда Старажам доведеться рятувати всесвіт не тільки від монстрів, а й від Грута, який не може пройти повз вибухонебезпечних речовин.

Дебютувавши в Кіновсесвіті Marvel «Вартові Галактики», які вийшли на екрани 2014 року, Грут моментально став улюбленцем публіки, так що немає нічого дивного, що саме він активно використовується в промо-кампанії їх сіквела. І ми зовсім не проти цього, бо кому потрібні ці кольорові люди, коли у нас є такий страшенно милий деревоподібний інопланетянин!

Один з постерів зроблений в стилі колекції музичних касет, на яких так любить слухати свою круту музику Пітер Квілл. Кожна з них стилізована під одного з Вартових: Зіркового лорда (Кріс Претт), Гамору (Зої Салдана), Дракса (Дейв Батіста), малюка Грута (Він Дизель), Ракету (Бредлі Купер) і Йонду (Майкл Рукер), що недавно приєднався до них. Вибачте, Небула (Карен Гіллан) і Мантіс (Пом Клементьєфф), але для касет з вашим ім'ям місця не вистачило.

Зате тут згадується Курт Рассел, чийого персонажа творці постера вважали за краще не називати. Але ми-то знаємо, що він втілить батька Зіркового лорда – живу планету Его.

Режисером сіквела виступає Джеймс Ганн, який зняв першу частину.

Нові кадри до фільму ви знайдете в нашій галереї.

В українські кінотеатри «Вартові Галактики 2» увірвуться 4 травня.

1561 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: