Перший погляд на Небулу на зйомках «Месників: Війна нескінченності»

10 лютого 2017,  02:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Небула прибула на зйомки «Месників: Війна нескінченності» і готова до бою.

Півтори тижні тому ми писали про те, що Карен Гіллан, втілює в «Вартових Галактики» суперзлодійку Небулу, вирушила в Атланту на зйомки «Месників: Війна нескінченності», як вона вже встигла порадувати і першим закулісним знімком цього достатньо секретного проекту Marvel, про який говорити не можна навіть таким бувалим Месникам, як Джеремі Реннер.

Закулісною фотографією з собою в образі Небули, зробленою в оточенні гримерів Алексія Дмитрієва і Крістофера Нельсона, Гіллан поділилася в своєму Instagram пару днів тому:

За кожним смертоносним синім найманим вбивцею стоїть пара чоловіків, покриті татуюваннями. Це шалено талановиті художники, які створюють зовнішній вигляд Небули! @hookuptattoos зліва і @cnelsonfx праворуч. #gotgvol2 #infinitywar

На відміну від перших «Вартових Галактики» актрисі тепер не потрібно голитися налисо кожен раз, коли вона грає Небулу, оскільки гримери спритно ховають її руде волосся що відросло під накладною шкірою, яку разом з обличчям і руками актриси фарбують у синій колір.

І хоча на фотографії Небула виглядає стервом, в сіквелі «Вартових» вона буде на боці своєї зведеної сестри Гамори (Зої Салдана), Зоряного лорда (Кріс Претт) і їх різношерстої компанії.

Так що проти Таноса (Джош Бролін) зібралася серйозна коаліція не тільки з супергероїв, а і з суперлиходіїв.

Через кілька місяців Небулу можна буде побачити в «Вартових Галактики 2», які вийдуть в український прокат 5 травня.

Українська прем'єра «Месників: Війна нескінченності» відбудеться на рік пізніше, 4 травня 2018 року.

4004 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: