Ранній концепт-арт Дормамму з «Доктора Стренджа»

30 січня 2017,  16:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ранній концепт-арт «Доктора Стренджа» представляє альтернативний зовнішній вигляд Дормамму, якого ледь не озвучив Тоні Тодд.

Марвелівський художник і дизайнер Енді Парк, який періодично радує нас різними концепт-артами, представляють закулісний погляд на героїв кінофільмів Marvel, минулого четверга поділився в Твіттері своїм дизайном великого і злобного інопланетянина Дормамму, з яким довелося не раз домовлятися Докторові Стренджу:

Кілька разів бувало, що ми з художниками на Marvel Studios робили швидкі 30-хвилинні ідейні штурми для персонажів. Ось мій Дормамму. #DrStrange

На арті авторства Парка Дормамму, що збирався поглинути Землю, виглядає більш схожим на людину, ніж та яка витаюча у паралельному всесвіті гігантська голова, яку ми побачили в «Докторі Стренджі». Як вам такий варіант?

Відомо, що у фільмі Дормамму говорив голосом Бенедикта Камбербетча, втілив могутнього мага, але нещодавно з'явилася інформація, що на одному з етапів виробництва сольника Стренджа голосом Дормамму повинен був бути Тоні Тодд, який озвучував Зума в серіалі «Флеш».

Про це актор повідомив в інтерв'ю для CBR:

Мушу вам розповісти про одне недавнє розчарування. Я майже взяв участь в «Докторі Стренджі». Я був на студії, щоб зіграти Дормамму. Бенедикт вже записав його, але продюсери хотіли інший голос в якості альтернативи. Ми провели шестигодинну сесію, а потім за два тижні до прем'єри фільму вони сказали мені, що повернулися до першого голосу. Я кажу це, щоб показати всім, що ви повинні продовжувати котитися і розгойдуватися всупереч всім цим ударам і хвилям, які випадають на вашу долю. Плакав я? Ні. Я зрозумів. Я був розчарований, що я втратив можливість, щоб люди запитували: «Чувак, ти — Дормамму?» Але буде ще інший Дормамму.

Нашу рецензію на «Доктора Стренджа», номінованого на «Оскар» за свої спецефекти, читайте тут.

2158 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: