Зірки "Месників" та "Вічних" підтримали українців під час російського вторгнення

21 березня 2022,  23:37 | Статті

Голлівудські актори активно виражають свою підтримку Україні на тлі повномасштабної війни, яку 24 лютого розв'язала росія, і серед них багато акторів супергеройського кіновсесвіту Marvel, в числі яких знаходяться Бенедикт Камбербетч, Марк Руффало, Кріс Еванс, Анджеліна Джолі, Сальма Гаєк, Кіт Герінґтон та багато інших.

Одним з перших свою солідарність з Україною виразив номінант на премію "Оскар" Бенедикт Камбербетч, який у фільмах Marvel грає роль супергероя Доктора Стренджа. Отримуючи 28 лютого зірку на Алеї слави в Голлівуді, Камбербетч згадав Україну у своїй промові й закликав людей з усього світу до активних дій, щоб підтримати українців та зупинити війну. Згодом він розгорнув український прапор під час церемонії нагородження на кінофестивалі в Санта-Барбарі та заявив, що збирається прийняти українських біженців у себе вдома у рамках благодійної кампанії Homes for Ukraine.

Тим часом актор та активіст Марк Руффало, він же Брюс Беннер/Халк в MCU, постійно ділиться новинами про Україну та російське вторгнення у соцмережах, а в інтерв'ю на прем'єрі свого нового фільму "Проєкт "Адам"" Руффало захопився українцями та нашою відвагою під час "боротьби з тиранією" та "протистояння фашисту і антидемократичним силам, якими він керує".

Кріс Еванс також активно підтримує нас на інформаційному фронті. Актор, відомий за роллю Стіва Роджерса/Капітана Америка, ділиться з мільйонами своїх підписників в соцмережах правдою про війну в Україні, про нашу історію, яку безуспішно намагається перекрутити путін, та захоплюється відвагою наших військових. А його найкращий друг в MCU Себастіан Стен, який грає Бакі Барнса/Зимового солдата, назвав війну в Україні "розбиваючою серце", опублікував в Instagram фото біженців, дітей та поранених українців і звернувся до своїх шанувальників із закликом долучатися до збору коштів на гуманітарні цілі.

Свою підтримку нам виразили ще й Майкл Дуглас з Мішель Пфайффер, які грають у фільмах про Людину-мураху та Месників Генка Піма та Джанет ван Дайн aka перші Людина-мураха та Оса. Дворазовий лауреат премії "Оскар" Дуглас підтримав Україну під час церемонії нагородження SAG Awards 2022, а триразова номінантка на премію "Оскар" Пфайффер опублікувала в соцмережах фотографії з України під час війни та закликала своїх шанувальників жертвувати кошти в благодійні фонди, які відправляють українцям гуманітарну допомогу.

Не відстають від Месників і зірки нещодавнього блокбастера від Marvel Studios "Вічні" Анджеліна Джолі, Сальма Гаєк та Кіт Герінґтон. Джолі, вже давно будучи амбасадоркою доброї волі ЮНІСЕФ, закликає світ підтримувати українських біженців і поділилася в Instagram фотографіями українських дітей, які вже тижнями живуть під обстрілами російської армії, недоїдають та ховаються у бомбосховищах. Лауреатка премії "Оскар" постійно нагадує усьому світу, що "саме діти платять найвищу ціну" під час війни.

Колега Джолі по "Вічним" Гаєк підтримала Україну, з'явившись на показі модного дому Balenciaga у синьо-жовтому вбранні, тоді як Герінґтон, який теж зіграв у супергеройському блокбастері від Хлої Чжао, став однією з британських зірок, які очолили маштабний збір коштів, спрямований на гуманітарну допомогу українським біженцям. За 5 днів їм вдалося зібрати аж 120 мільйонів фунтів.

А Флоренс Пью, яка зіграла Єлену Бєлову, сестру Наташі Романової, в супергеройському екшені "Чорна вдова" та серіалі "Соколине око", поділилася у соцмережах посиланням на благодійні фонди, написавши поруч, що "Україні потрібна допомога".

Солідарна з акторами Marvel і кінокомпанія Disney, яка займається прокатом цих супергеройських блокбастерів. Вона ввела свої санкції проти росії, зупинивши прокат своїх фільмів та мультфільмів на території рф.

Українці безмежно вдячні усім акторам, актрисам та простим людям за підтримку та гуманітарну допомогу, яка щодня прибуває з усього світу і допомагає боротися за свою свободу! Слава Україні!

12595 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: