Чому відкладаються зйомки «Дедпула 2»?

16 січня 2017,  17:28 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Дедпула» Райан Рейнольдс пояснив, що затримує зйомки сіквела.

Вийшовши на екрани минулого лютого, «Дедпул» миттєво став хітом, і його дві недавні номінації на «Золотий глобус», де фільм претендував на звання Кращої комедії, а Рейнольдс — на звання Кращого комедійного актора, це підтверджують.

Але виробництво сіквела зіткнулося з кількома проблемами, в числі яких відхід режисера Тіма Міллера, якого замінив режисер Девід Літч, і тривалий кастинг.

На червоній доріжці 74-ї церемонії нагородження «Золотий глобус» Рейнольдс розповів MTV, як просувається робота над «Дедпулом 2»:

Ми над цим працюємо. Ми не почнемо [зйомки], поки не будемо готові.

Основною причиною того, що зйомки сіквела, які повинні були початися на початку цього року, затримуються, є тривалі пошуки виконавця ролі Кабелю, на роль якого все ніяк не можуть знайти відповідного актора.

У кінці минулого року з'явилися чутки, що Дедпул загляне в гості до Росомахи в його фінальному сольнику «Логан», але Рейнольдс швидко їх спростував.

Українська прем'єра «Дедпула 2» запланована на 1 березня 2018 року, але вона може бути пересунута вперед, якщо найближчим часом його зйомки так і не почнуться.

1082 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: