Актор «Дедпула 2» став головним лиходієм фільму «Різдвяні хроніки 2»

28 листопада 2020,  19:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На цьому тижні на стримінговому сервісі Netflix вийшло очікуване фентезі для всієї родини «Різдвяні хроніки 2», і вам напевно здався знайомим його головний лиходій Белснікель. Адже його втілив актор Джуліан Деннісон, відомий завдяки блокбастеру «Дедпул 2».

У сиквелі «Різдвяних хронік» Кейт Пірс (Дербі Кемп), яка подорослішала і стала тінейджером, повертається до казкового села Санти (Курт Рассел) та місіс Клаус (Голді Говн) разом з хлопчиком Джеком (Джазір Бруно), сином бойфренда її матері. Їм належить захистити село від підступного лиходія Белснікеля, який збирається вкрасти Різдво.

Колись давно Белснікель був ельфом і винаходив разом з Сантою різні іграшки для дітей, але, коли він став пустувати і саботувати роботу інших ельфів, в покарання ельфійськая магія зробила його людиною.

Белснікеля грає 18-річний новозеландський актор Джуліан Деннісон, який два роки тому прославився на весь світ, виконавши роль небезпечного мутанта Рассела Коллінза, відомого як Вогняний кулак, в супергеройському екшені «Дедпул 2».

У «Різдвяних хроніках 2» у його лиходія немає суперздібностей, зате є маса різних гаджетів, які він винайшов сам. Включаючи літаючі сани у вигляді поїзда, телепорти і навіть гаджет для подорожі у часі.

Ви також можете знати Деннісона завдяки головній ролі у фільмі Тайки Вайтіті «Полювання на дикунів», а в наступному році він з'явиться в науково-фантастичному бойовику «Годзілла проти Конга».

Режисером фентезі «Різдвяні хроніки 2» виступив Кріс Коламбус, який подарував нам такі культові фільми, як «Сам удома», «Сам удома 2», «Гаррі Поттер і філософський камінь» та «Гаррі Поттер і таємна кімната».

1585 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: