Марк Хемілл згадав свою «улюблену космічну близнючку» Керрі Фішер

28 грудня 2016,  14:43 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Зоряних воєн» Марк Хемілл вшанував пам'ять своєї «улюбленої космічної близнючки» Керрі Фішер яка померла вчора.

Актор, що втілює в сазі «Зоряні війни» брата принцеси Леї Люка Скайвокера, написав у своєму Facebook про тяжкість втрати Фішер:

Ніколи не буває легко втратити такого важливого, незамінного члена сім'ї, але це є абсолютно жахливим.

Хемілл розповів про непросту славу, яку актрисі принесла роль Леї, але вона навчилася з цим жити і стала справжньою іконою для людей, як і її принцеса:

Кері була єдиною у своєму роді, яка належала всім нам, подобалося їй це, чи ні. Вона була НАШОЮ принцесою, чорт забирай, і акторка, яка грала її, перетворилася в одну шикарну, люто незалежну і дико кумедну жінку, яка була на чолі і колективно перехоплювала наше дихання.

Зігравши разом в «Зоряні війни: Епізод 4 — Нова надія» майже 40 років тому, долі Хемилла і Фішер тісно переплелися, вони дійсно стали рідними людьми, чому актор дуже вдячний:

Визначена і сильна, але і з уразливістю, яка змушувала вас вболівати за неї і хотіти, щоб вона досягла успіху і була щаслива. Вона відіграла таку важливу роль в моєму професійному і особистому житті, обидві з яких без неї стануть спорожнілими. Я вдячний за сміх, мудрість, доброту і навіть примхливе і поблажливе лайно, яке отримував від моєї улюбленої космічної близнючки на протязі цих років. Спасибі, Керрі. Я люблю тебе, так.

В останній раз побачити Лею і Люка на екрані буде можливо в «Зоряних війнах: Епізод 8», які вийдуть в прокат 14 грудня 2017 року.

1176 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: