Коли вийде перший трейлер нового «Людини-павука»?

4 грудня 2016,  17:36 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дебютний трейлер «Людини-павука: Повернення додому» може бути представлено вже цього місяця, на що натякають його скріни, які просочилися в мережу.

Кілька днів тому в Instagram одного з фанатів Marvel з'явилося чотири кадри з першого відео «Людини-павука: Повернення додому», на яких зображений Пітер Паркер у втіленні Тома Холленда в школі, а також сам Людина-павук. Багато людей заявляють, що ці кадри є фейковими, але разом з ними в цьому ж профілі представлені фотографії стенд фільмів й серіалів від Marvel і Disney, так що вирішуйте самі, вірити їм чи ні.

Перші відео-матеріали нового «Людини-павука» повинні були бути показані на конвенції Brazil Comic-Con цієї п'ятниці, але поки не уточнюється, чи це був трейлер або зпік-пік.

Коли ж ми побачимо ті сцени, у яких Холленд вперше стає Людиною-павуком?

Через півтора тижня на екрани по всьому світу виходить спін-офф «Бунтар-один. Зоряні війни: Історія», тому є хороший шанс, що перед ним буде представлений хоча б один свіжий тизер або трейлер до майбутнього марвелівського блокбастера. Минулого року так перед «Зоряними війнами: Пробудження сили» показали трейлер до «Першого месника: Протистояння».

Разом з Холлендом у фільмі зіграють Маріса Томей, Роберт Дауні мол., Майкл Кітон, Зендея Коулман, Логан Маршалл-Грін і Дональд Гловер.

В українські кінотеатри «Людина-павук: Повернення додому» прибуде 6 липня 2017 року.

548 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: