Кадри і синопсис 8 серії 5 сезону «Стріли»

30 листопада 2016,  17:28 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Естафету міжсеріального кросовера сьогодні приймає серія «Стріли», в якій повернуться кілька загиблих персонажів.

Третя частина чотирьохсерійного кросовера буде 8 серією 5 сезону «Стріли», і називається вона, як і кросоверна серія «Флеша», «Вторгнення!» («Invasion!»).

Офіційний синопсис серії:

Олівер прокидається і виявляє, що його батьки живі, а він збирається одружитися з Лорел. Фелісіті бореться з новою загрозою разом з Флешем і Супергерл.

Кадри серії показують дуже емоційне для Олівера (Стівен Амелл), як і для його сестри Теї (Вілла Холленд), повернення батьків Роберта (Джеймі Шерідан) і Мойри Квін (Сузанна Томпсон), а також його коханої Лорел (Кеті Кессіді), що предстає тут у весільній сукні.

На цю знаменну подію також прибувають кращий друг головного героя Діг (Девід Ремсі) і сестра Лорел Сара (Кейті Лотц).

В гості до Зеленої стрілі також заглянуть інші супергерої з «Легенд завтрашнього дня», включаючи Атома (Брендон Рут), у якого на весіллі буде милий момент з Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс).

Флеш (Грант Гастін) і Супергерл (Меліса Бенойст), на жаль, відсутні на цих кадрах, але ви можете помилуватися на них на кадрах їх кросоверних серій тут і тут.

Режисером серії став Джеймс Бемфорд, який працює в «Стрілі» постановником трюків і вже зняв кілька серій.

Дізнатися, хто став лідером супергероїв в цьому протистоянні вторгненню інопланетян, можна, подивившись фрагмент зі вчорашньої серії «Флеша».

А трейлер супергеройського кросовера Телевсесвіту DC канала The CW дивимося тут.

Кросоверна серія «Стріли» вийде сьогодні, 30 листопада, а завершиться ця міжсеріальна подія серією «Легенд завтрашнього дня» завтра, 1 грудня.

1712 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: