Sony знімуть фільм про супергероїню Джекпот зі всесвіту Людини-павука

22 травня 2020,  17:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Sony Pictures продовжує активно розширювати свій супергеройський всесвіт, на чолі якого знаходиться Людина-павук, і тепер збирається зняти екшен про пригоди супергероїні Джекпот.

У середу сайт Deadline повідомив новину про те, що сценарист Марк Гуггенхайм вже пише сценарій до фільму «Джекпот», але деталі про нього поки тримаються в секреті.

У коміксах Marvel псевдонім Джекпот носило дві героїні Сара Ереті і Алана Джобсон, і поки неясно, про кого з них буде новий фільм від Sony.

Сара отримала надздібності завдяки лікам, яке вона створила під час вагітності, щоб вилікувати хворобу Паркінсона. Її дитина з'явилася на світ здоровою, але після пологів жінка виявила, що також стала фізично дуже сильною. Деякий час Сара була супергероїнею, але оскільки вона хотіла жити нормальним життям, то віддала право на використання ім'я Джекпот Алані.

Гуггенхайм найбільш відомий як творець хітових супергеройських серіалів «Стріла» і «Легенди завтрашнього дня», так що у нього більш ніж достатньо досвіду в написанні історій про супергероїв.

Поки складно сказати, коли «Джекпот» добереться до кінотеатрів, враховуючи те, що проект знаходиться на ранній стадії розробки, але вже в наступному році на великі екрани вийдуть одразу три фільми супергеройського всесвіту Sony та Marvel: «Веном 2», «Морбіус» та «Людина-павук 3». Якщо, звичайно, вони встигнуть зняти останній.

2267 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: