У новому «Бетмені» не буде Жінки-кішки

22 листопада 2016,  16:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шанувальникам Жінки-кішки не варто очікувати її появи в супергеройському сольнику Бена Аффлека «Бетмен».

У новому інтерв'ю, присвяченому виходу кримінальної драми Аффлека «Закон ночі», його колега і екранна партнерка Сієнна Міллер повідомила, що в сценарії «Бетмена» відсутня Жінка-кішка:

Її немає в сценарії, але я хочу її туди вписати!

Зрозуміло, актриса не працює над сценарієм «Бетмена», але, очевидно, під час зйомок «Закону ночі» з Аффлеком їй вдалося дізнатися про деякі деталі його майбутнього супергеройського сольника.

Жінка-кішка часом є ворогом, а часом — другом Бетмена, і без її участі не обійшлися дві попередні франшизи про пригоди Темного лицаря, одну з яких створював Тім Бертон, а другу зняв Крістофер Нолан.

У першому випадку Селіна Кайл відома як Жінка-кішка втілила Мішель Пфайффер, а в другому в цьому образі на екрані з'явилася Енн Хетеуей. Тому цілком ймовірно, що в майбутньому ця колоритна героїня повернеться на екрани в фільмах Кіновсесвіту DC, от тільки навряд чи в найближчому часі, адже Диво-жінці зовсім не доведеться за смаком, що неподалік буде вештатися підступна Жінка-кішка. Хоча, хто знає, як міс Кайл напишуть вцього разу.

Початок зйомок сольника Аффлека, де головним лиходієм виступить Дезстроук у втіленні Джо Манганьєлло, почнуться навесні наступного року.

Офіційної дати релізу у «Бетмена» поки немає, але його прем'єра очікується не раніше 2018 року.

2487 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: