Оновлення (2015)

9 листопада 2015,  14:51 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Світ неможливий без фантазії і пригод. Принаймні, в це вірить добродушний старий авіатор, по сусідству з яким нещодавно оселилася одна дуже педантична мама зі своєю старанною донькою. Життя дівчинки підпорядковане суворим навчальним планом, у якому час на друзів передбачено тільки наступного літа. Однак цей ретельно вибудуваний план тріщить по швах, коли в життя дівчинки вривається дивний сусід з його неймовірними розповідями про Маленького Принца і далеких зірках. Залишилося тільки полагодити літак, і в дорогу! Так починається велика подорож дівчинки - повна небезпек, чарівництва, гумору і справжньої дружби.

У роботі над українським дубляжем взяли участь Олег Скрипка та Сергій Притула.

Дивіться в кінотеатрах України з 26 листопада!

27 жовтня 2015,  00:49 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Від творців «Кунг-фу Панди». Головна героїня – маленька дівчинка. Одного разу від старого льотчика, який живе по сусідству, вона чує дивну історію Маленького принца. Так починається її подорож, під час якої вона дізнається про найважливіше: про дружбу і кохання, про борг і мужність, про вірність і красу.

До речі, в українській версії озвучення старий льотчик буде говорити голосом Олега Скрипки.

У кінотеатрах України з 26 листопада (РФ з 24 грудня).

2 березня 2015,  10:27 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Від творців «Кунг-фу Панди». Головна героїня - маленька дівчинка. Одного разу від старого льотчика, який живе по сусідству, вона чує дивну історію Маленького принца. Так починається її подорож, під час якої вона дізнається про найважливіше: про дружбу і кохання, про обов'язок і мужність, про вірність і красу.

В кінотеатрах України і Росії з 29 жовтня.