Новини про фільм (2019)

25 березня 2020,  23:05 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Щоб відвернути вас від сумних думок у зв'язку з продовженням карантину, ми підготували добірку з 15 веселих комедій, які вийшли на екрани в 2019 році та ідеально підходять для домашнього перегляду.

Читати далі...
19 березня 2019,  15:29 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Молода британська актриса Флоренс П'ю веде переговори щодо ключової ролі в сольному супергеройському екшені від Marvel Studios «Чорна вдова».

Читати далі...
4 березня 2019,  20:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня нас порадували новими трейлерами науково-фантастичного фільму «Темний фенікс», фентезійного бойовика «Хеллбой» і пригодницького фільму «Покемон детектив Пікачу», ТБ-роликами супергеройського екшену «Капітан Марвел» та діснеївського рімейка «Король Лев», а також вийшли трейлери двох українських картин «Леся Українка. Узлісся» і «Вулкан».

Читати далі...
26 лютого 2019,  11:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося фінальний трейлер драматично-комедійного байопіку «Боротьба з моєю родиною», який продюсує колишній реслер Двейн Джонсон.

«Боротьба з моєю родиною» («Fighting with My Family») присвячена британській родині Найтів. Батько сімейства Ріккі (Нік Фрост) в молодості був реслером і тепер разом з дружиною Джулією (Ліна Гіді) та дітьми Пейдж (Флоренс П'ю) і Заком (Джек Лауден) виступає на скромних майданчиках. Але у Пейдж і Зака є інша мрія підкорити світ великого реслінгу, і вони вирішують пробитися у WWE.

Також в байопіку знявся Вінс ВонСправжній детектив», «З міркувань совісті»).

У січні фільм Стівена Мерчанта був представлений на кінофестивалі «Санденс», а у світовий прокат вийшов минулого тижня. На сайті Rotten Tomatoes його рейтинг серед критиків становить 91%.

19 листопада 2018,  16:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня студія Disney порадувала нас новими трейлерами мультфільму «Історія іграшок 4» та казкових кінокартин «Дамбо» і «Мері Поппінс повертається», а також вийшли свіжі трейлери науково-фантастичних бойовиків «Аліта: Бойовий ангел» і «Смертні машини» та розширений ТБ-ролик супергеройського трилера «Скло».

Читати далі...
16 листопада 2018,  22:07 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Колишня зірка реслінгу Двейн Джонсон грає самого себе в першому офіційному трейлері біографічної комедії «Боротьба з моєю родиною», яку він також продюсує.

«Боротьба з моєю сім'єю» розповість історію сім'ї Найтів: Ріккі (Нік Фрост), його дружини Джулії (Ліна Хіді) та їхніх дітей Пейдж (Флоренс П'ю) і Зака (Джек Лауден). Ріккі є колишнім реслером і тепер він разом з сім'єю виступає на скромних майданчиках. Як раптом Пейдж і Зак отримують шанс здійснити свою мрію пробитися в WWE, але незабаром сестра і брат розуміють, що для того, щоб стати суперзірками реслінгу, їх таланту і відносинам доведеться пройти серйозне випробування.

У світовий прокат фільм Стівена Мерчанта вийде у лютому 2019 року. Поки невідомо, чи покажуть його в українських кінотеатрах.

12 квітня 2018,  01:24 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Film4 поділилася веселим першим фрагментом біографічної комедії «Боротьба з моєю родиною».

Відео показує двох реслерів-початківців у втіленні Флоренс П'юЛеді Макбет») і Джека ЛауденаДюнкерк»), які зустрічають після прослуховування свого кумира Двейна «Скелю» Джонсона і просять у нього пораду. Але замість простих підбадьорливих слів Скеля штовхає дуже емоційну промову, кажучи їм «заткнутися, піти туди й не брати полонених», інакше він «забере у Мері Поппінс її парасольку, виверне її й засуне її їм прямо в дупи».

У світовий прокат фільм Стівена Мерчанта, який також зіграє тут разом з Ліною Хіді, Вінсом Воном і Ніком Фростом, вийде у вересні.