Новини про фільм (2019)

24 червня 2020,  16:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пару годин тому вийшов офіційний трейлер екшен-трилера «Агент Єва», в якому знялися Джессіка Честейн, Колін Фаррелл і Джон Малкович.

Читати далі...
24 березня 2020,  20:24 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Щоб надихнути людей по всьому світу в тяжкі часи пандемії коронавірусу, зірка діснеївського фільму «Красуня і чудовисько» Люк Еванс записав зворушливий кавер на пісню «You'll Never Walk Alone».

Читати далі...
19 жовтня 2019,  16:36 | Новини зірок

Уельський актор Люк Еванс, який втілив Гастона в діснеївському мюзиклі «Красуня і чудовисько», представив у цьому місяці кліп на свою нову пісню під назвою «Love Is A Battlefield».

Пісня «Love Is A Battlefield» («Кохання це поле битви»), чий кліп Еванс вирішив зробити чорно-білим, увійде в його новий альбом «At Last» («Нарешті»), реліз якого відбудеться 22 листопада. У кліпі 40-річний актор залишається собою: то ми бачимо, як він у білій сорочці записує пісню в студії, то він вже у чорній сорочці задумливо прогулюється вулицями міста. Шанувальники зазначили в коментарях на Youtube, що з «Еванса вийшов би відмінний Джеймс Бонд, і він би сам міг заспівати титульну пісню». А ви з цим згодні?

У цьому році Еванса можна було побачити в кінокартинах «Ма», «Анна», «Мій янгол» і «Загадкове вбивство», а в листопаді він зіграє у військовому фільмі Роланда Еммеріха «Мідвей», який зібрав зірковий каст.

Рецензія на фільм «Ма»
Октавія Спенсер та її кровна помста булінгу
19 червня 2019,  03:24 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

В Америці (та й у багатьох інших країнах нашого грішного світу) старшокласники рано чи пізно стикаються з однією непростою проблемою: як дістати на свою вечірку алкоголь, якщо немає повнолітнього брата чи сестри, які можуть у цьому допомогти. І в новому горор-трилері «Ма» група неповнолітніх друзів знаходить наступний вихід із даної ситуації – вони підстерігають під магазином дорослу людину і просять його або її купити їм цілий ящик випивки. Мало хто погодиться купити алкоголь дітям, які, до того ж, перебувають за кермом, але мила на перший погляд Сью Енн вирішує допомогти компанії. Ось тільки її мотивом є аж ніяк не приємні спогади про свої шкільні вечірки...

Читати далі...
3 червня 2019,  22:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вона не питиме наодинці. Вийшов перший український ТБ-ролик горор-трилера «Ма», який зняв режисер оскароносної картини «Прислуга» і детективного трилера «Дівчина у потягу» Тейт Тейлор.

Фільм «Ма» буде шокуючим психологічним трилером, який відкриє темну сторону звичайної людини. Група підлітків планує вечірку, і коли незнайомка Сью Енн (лауреатка премії «Оскар» Октавія Спенсер) пропонує їм свій будинок для тусні компанія одразу погоджується. Вони не підозрюють, яка страшна таємниця з минулого ховається за цим запрошенням.

Дивіться також повноцінний український трейлер трилера «Ма». У кіно з 20 червня.

Раніше в цьому році Спенсер можна було побачити у драматичній комедії «Родина за хвилину» разом з Марком Волбергом та Роуз Бірн.

1 квітня 2019,  17:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося веселий український ТБ-ролик супергеройського фільму «Шазам!», дубльовані трейлери мультфільмів «Історія іграшок 4» і «Angry Birds у кіно 2» та містичного горора «Анабель 3», розширений ТБ-ролик фантастики «Ґодзілла II: Король монстрів», а також трейлери нових серій науково-фантастичних серіалів «Сотня» і «Легенди завтрашнього дня».

Читати далі...
25 березня 2019,  16:36 | Оновлення

Поспішаємо поділитися українським трейлером хоррор-трилера «Ма» компанії Blumhouse та продюсера Джейсона БлумаСкло», «Перша судна ніч»).

За сюжетом дівчина на ім'я Меггі (Діана Сільверс) разом з друзями просить добродушну на вигляд жінку Сью Енн (Октавія Спенсер) купити їм випивки для вечірки. Героїня погоджується допомогти підліткам з метою завести друзів. Пізніше Сью влаштовує власну вечірку, і ніби все йде цілком добре. Однак з часом жінка починає творити дивні та страшні речі, явно не добра бажаючи молодим людям.

Прем'єра фільму «Ма» запланована на 20 червня.