Новини про фільм (2019)

14 жовтня 2019,  23:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня нас порадували новими трейлерами діснеївського фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви» з Анджеліною Джолі, пригодницької картини «Дулітл» з Робертом Дауні мол., комедійного екшена «Зомбіленд: Подвійний постріл», піксарівського мультфільму «Уперед», бойовика «Ангели Чарлі» та нової пригоди з Двейном Джонсоном «Круїз по джунглях».

Читати далі...
11 жовтня 2019,  20:09 | Новини фільмів

Лауретка премії «Оскар» Алісія Вікандер тікає від свого минулого до Японії в офіційному трейлері драматичного трилера «Провісник землетрусу».

Події нового фільму режисера Воша Вестмоленда, який продюсує Рідлі Скотт, розгортаються в Токіо в 1989 році і слідують за дівчиною Люсі Флай (Вікандер), загадковою емігранткою, яку переслідує болюче минуле. Вона зав'язує роман з Тейдзі (Наокі Кобаясі), красивим, але таким же проблемним місцевим фотографом. Незворушний зовнішній екстер'єр Люсі починає давати тріщину, коли в їхні життя втручається наївний новачок Лілі Бріджес (Райлі Кіо), яка в кінцевому підсумку пропадає безвісти, і поліція вважає, що її було вбито.

Прем'єра «Провісника землетрусу» на Netflix відбудеться 15 листопада.