Новини про фільм (2014)

22 червня 2019,  16:58 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінант на премію BAFTA Рей Вінстон, відомий завдяки фільмам «Відступники» та «Ной», приєднався до акторського складу нового супергеройського фільму від Marvel Studios «Чорна вдова».

Читати далі...
5 січня 2015,  14:17 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Американська академія кінематографічних мистецтв і наук оголосила десять потенційних претендентів на оскарівську номінацію в категорії Найкращий грим.

Зі списку, куди потрапили десять фільмів різних жанрів, буде вибрано лише три номінанти.

Шорт-лист можливих номінантів на «Оскар-2015» за Кращий грим:

Очікувано було побачити тут «Вартових Галактики», «В темному-темному лісі» та «Чаклунку», варто лише згадати Гамору і Небулу, торс Дракса і синьо-чорного Ронана, Відьму Меріл Стріп і незрівнянні роги Малефісенті Джолі. У «Виході: Царі і боги» добре було показано вікове перетворення Мойсея (і його бороди), але велика кількість нерівномірної автозасмаги і підводки для очей навряд чи тягнуть на номінацію. Також за бороду головного героя потрапив у список «Ной».

Опинилися тут і дві драми - «Гра в імітацію», «Місцевий» - дія яких відбувається в минулому.

У «Всесвіті Стівена Хокінга» гримери знатно потрудилися, щоб перетворити Едді Редмейна в Хокінга, в «Сельмі», хроніці про кампанію Мартіна Лютера Кінга, потрібно було багатьох акторів зробити зовні схожими на їхніх прототипів, а в «Мисливці на лисиць» складно дізнатися в гримі Стіва Карелла.

Торік «Оскар» у цій категорії отримала драма «Далласький клуб покупців».

Повний список офіційних номінантів на «Оскар-2015» буде оголошено 15 січня 2015 року.

87-а церемонія нагородження відбудеться 22 лютого.

13 грудня 2014,  18:22 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Американська академія кінематографічних мистецтв і наук представила лонг-лист музичних композицій, у яких є шанс бути номінованими на «Оскар-2015». Так що тепер є, що послухати в очікуванні самої церемонії.

У списку присутні всі п'ять композицій, які цього тижня були номіновані на «Золотий глобус»: «Big Eyes» («Великі очі»), «Glory» («Сельма»), «Mercy Is» («Ной»), «Opportunity» («Енні») і «Yellow Flicker Beat» («Голодні ігри: Переспівниця. Частина 1»). Але це не гарантує їм номінації і на «Оскар», оскільки дуже часто в цій категорії, на відміну від основних, як за Кращий фільм, Кращий режисер, актора і актрису, ці дві премії розходяться в думках.

Традиційно в оскарівській категорії Краща пісня присутні п'ять композицій. Хоча в останні роки було й так, що номінацію отримували тільки дві або чотири пісні.

Читати далі...
11 лютого 2014,  14:18 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Ной, замучений баченнями про кінець світу, намагається напоумити людей, що живуть у гріху. Але замість того щоб розкаятися, вони виганяють його, і сім'я провидця, чий голос не почули, відправляється поневірятися по пустелі. Нарешті герой зустрічає на своєму шляху шестируких занепалих ангелів - Спостерігачів - і вмовляє їх допомогти йому побудувати ковчег.

У кінотеатрах України і Росії з 27 березня.

15 листопада 2013,  11:40 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Презентуємо перший трейлер епічної драми «НОЙ» від режисера фільму «Чорний лебідь» Даррена Аронофскі.

Фільм-подія наступної весни. Масштабна епічна драма за біблійним сюжетом для найширшої глядацької аудиторії. Фільм за участю найвідоміших зірок, якого вже чекають і навіть уже обговорюють…

І побачив Ной видіння: бачив він велику воду, яка змітала все на своєму шляху, не залишивши ані деревини, ані звірини, ані людини. У світі, занапащеному людським гріхом, Ной отримує Господнє благословення побудувати ковчег і врятувати від потопу «кожної тварі по парі».

У ролях: Рассел КроуЛюдина зі сталі», «Робін Гуд»), Емма ВотсонГаррі Поттер»), Ентоні ХопкінсТор», «Людина-вовк»).

Старт в Україні: 27 березня 2014 року