Новини зірок з (2019)

2 липня 2020,  23:55 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Емілі Ратаковські так сподобалося бути блондинкою у кримінальному фільмі «Мистецтво обману», що вона вирішила змінити свій образ і в реальному житті, пофарбувавши своє темне волосся у світлий колір.

Читати далі...
18 березня 2020,  21:13 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Американська модель і актриса Емілі Ратаковскі, відома завдяки фільму «Загублена», підірвала Instagram своїми фотографіями у сміливій альтернативі маленької чорної сукні ультракороткій червоній сукні з глибоким декольте.

Читати далі...
15 липня 2019,  23:52 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Модель і актриса Емілі Ратаковскі відправляється в круїз по Парижу в рекламному ролику засобів для догляду за волоссям французького бренду Kérastase.

Актриса фільму «Загублена» поділилася новою рекламою зі своєю участю в соцмережах декілька годин тому. Рекламний ролик був знятий на яхті, яка каталася по річці Сені, що проходить через Париж, і в ньому Ратаковскі разом з іншими моделями танцює та співає, закликаючи приєднатися до їхнього круїзу, незалежно від того, якого кольору, довжини і форми є ваше волосся.

Минулого тижня в український прокат вийшов кримінальний фільм «Мистецтво обману», де Ратаковскі грає аферистку, а компанію в кадрі їй складає Тео Джеймс.

14 серпня 2018,  18:32 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

На вихідних модель і актриса Емілі Ратаковскі поділилася новим веселим танцювальним відео, на якому вона танцює в червоній міні-сукні.

Відео показує, як Ратаковскі, напівлежачи на дивані під час нічної прогулянки на яхті, демонструє під танцювальну музику рухи п'ятою точкою, показуючи, що вміє запалювати, навіть якщо сильно втомилася, і у неї більше немає сил стрибати на танцполі. За два дні відео набрало в Instagram понад 2,2 млн переглядів.

Минулого тижня Ратаковскі знялася в рекламній кампанії одягу Replay разом з футболістом Неймаром.

Цього літа актрису можна було побачити в українських кінотеатрах в комедії «Красуня на всю голову» та трилері «Наосліп». Пізніше вона зіграє в мелодрамі «Круїз» і кримінальному фільмі «Lying and Stealing».