Новини фільмів про (2013)

1 травня 2020,  23:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Майстер бойових мистецтв Шан-Чі зустрічається з Мандарином на фан-постері супергеройського фільму від Marvel Studios «Шан-Чі і легенда десяти кілець».

Читати далі...
18 березня 2020,  19:37 | Новини фільмів

Дивимося ексклюзивний фрагмент супергеройського фільму Дейва Вілсона «Бладшот», в якому Віна Дизеля перетворили на досконалу зброю. І від нього тепер нікому не сховатися.

В адаптації коміксів Valiant, зірка франшиз «Форсаж» і «Ріддік» грає колишнього морпіха Рея Гаррісона, який отримав смертельні поранення і був повернутий до життя секретною організацією RST та її провідним вченим доктором Гартінгом (зірка блокбастера «Залізна людина 3» Гай Пірс). Тепер в крові Рея живе ціла армія нанітів, що здатна зцілити навіть найстрашніші поранення за лічені секунди, і в даному фрагменті він відправляється на полювання.

Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими дізнатися нову дату прем'єри «Бладшота», яка відбудеться в кінотеатрах після карантину.

1 березня 2016,  13:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Чтобы информация о кинокартине не просочилась наружу раньше времени, и чтобы толпы любопытных не мешали во время уличных съемок в больших городах, киностудии часто дают своим будущим блокбастерами кодовые имена, и Marvel тому не исключение. Например, со свойственным этой студии чувством юмора она прятала «Мстителей» под именем «Групповые объятия», а «Человека-муравья» под «Бигфутом».

Читати далі...