Новини про фільм (1998)

1 серпня 2019,  19:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер фільму «Скайфол» Сем Мендес зняв епічну військову кінокартину про Першу світову війну «1917», яка зібрала зірковий каст з відомих британських акторів.

Фільм «1917», чий трейлер вже нагадує такі відомі військові драми, як «Врятувати рядового Раяна» та «Дюнкерк», буде слідувати за парою молодих британських солдатів Шофілдом (Джордж МакКей з «Капітана Фантастіка») і Блейком (Дін-Чарльз Чепмен із «Гри престолів»), яких командир відправляє в небезпечну місію. Вони повинні битися з часом і перетнути ворожу територію, щоб доставити повідомлення про майбутній напад, в ході якого загине багато солдат, включаючи брата Блейка.

Світова прем'єра нового творіння Мендеса, де також зіграють Бенедикт Камбербетч, Колін Ферт, Річард Медден, Марк Стронг та Ендрю Скотт, відбудеться у грудні. Дата української прем'єри «1917» поки не повідомляється.

26 листопада 2015,  16:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На следующей неделе с Томом Хэнксом в главной роли выходит драматический триллер «Мост шпионов», и снял его Стивен Спилберг. Это уже 4-я совместная работа Хэнкса с одним из наиболее влиятельных режиссеров современности, в честь чего они вместе вспомнили, каково им было работать над фильмами «Спасти рядового Райана», «Поймай меня, если сможешь» и «Терминал».

Читати далі...