Грег БерлантіGreg Berlanti

Грег Берланті / Greg Berlanti
Народився 24 травня 1972
50%
0
50%
0

Фільмографія

Крамничка жахів (2022) ... режисер
Супермен і Лоїс (2021) ... продюсер (исполнительный продюсер), сценарист
Персонаж (2020) ... продюсер
Невагітна (2020) ... продюсер (продюсер)
Старгьорл (2020) ... продюсер (исполнительный продюсер), сценарист
Кеті Кін (2020) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Бортпровідниця (2020) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Бетвумен (2019) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Відео з участю

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...