Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Ченнінг ТатумChanning Tatum

Ченнінг Татум / Channing Tatum
Повне ім'я: Channing Matthew Tatum
Народився 26 квітня 1980; Каллмені, Алабама, США
Зріст: 185 см
Освіта: університет Західній Вірджинії
60%
3
40%
2

Фільмографія Ченнінга Татума

Загублене місто (2022) ... Alan / Dash
Дог (2022) ... Briggs, режисер, продюсер
Лего. Фільм 2 (2019) ... Superman
College (2019) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Смолфут (2018) ... Migo
6 кульок (2018) ... продюсер
Крок вперед: Висока вода (2018) ... продюсер (исполнительный продюсер)
P!nk: Beautiful Trauma (2017) ... Fred

Біографія Ченнінга Татума

Ченнінг Татум (англ. Channing Tatum, р. 26 квітня 1980, Каллмені, Алабама, США) - американський актор і модель, відомий своєю роллю Тайлера Гейджа в молодіжних фільмах «Крок вперед» і «Крок вперед 2».

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Ченнінга Татума. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Ченнінга Татума

Написати коментар...
Написати коментар...