Сара ПолсонSarah Paulson

Сара Полсон / Sarah Paulson
Повне ім'я: Сара Кэтрин Полсон (Sarah Catherine Paulson)
Народилася 17 грудня 1974; Тампа, Флорида, США
Зріст: 168 см
Освіта: Американська академія драматичного мистецтва
100%
2
0%
0

Фільмографія Сари Полсон

Тікай (2020) ... Diane Sherman
Сестра Ретчед (2020) ... Nurse Mildred Ratched, продюсер (исполнительный продюсер)
Элиты побережья (2020) ... Clarissa Montgomery
Місіс Америка (2020) ... Alice Macray
Щиголь (2019) ... Xandra
Єті (2019) ... Dr. Zara
Скло (2019) ... Dr. Ellie Staple
Пташиний короб (2018) ... Jessica
Ocean's Team 3.0 (2018) ... актриса

Біографія Сари Полсон

Сара Полсон народилася 17 грудня 1974 року в місті Тампа, штат Флорида, США. Її мати Катерина Гордон, а батько Дуглас Лайл Полсон. До п'яти років вона жила у південній частині Тампи, але коли її батьки розлучилися вона переїхала до Нью-Йорку зі своєю матір'ю. Літо вона проводила у Флориді разом з батьком. У дитинстві вона зрозуміла, що хоче стати актрисою і почала виступати в місцевих театральних постановках.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Сари Полсон. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Сари Полсон

Написати коментар...
Написати коментар...