Новини, в яких згадується Сара Полсон

10 березня 2021,  21:38 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Творець хітової горор-антології «Американська історія жахів» Раян Мерфі поділився фотографією зі зйомок 10 сезону, яка представляє загадкового героя у втіленні актора Маколея Калкіна.

Читати далі...
3 лютого 2021,  20:35 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні були названі номінанти на премію «Золотий глобус», які доводять, що, незважаючи на світову пандемію COVID-19, в минулому році вийшло багато відмінних фільмів та серіалів різних жанрів. Лідерами за кількістю номінацій цього разу стали біографічна драма «Манк» та історичний серіал «Корона».

Читати далі...
16 січня 2021,  18:43 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Бурхливі оплески лідеру Сімки! Зірка хітового серіалу «Хлопаки» Ентоні Старр забрав додому одразу дві нагороди Critics Choice Super Awards: в категорії Найкращий лиходій в телесеріалі та Найкращий актор в супергеройському серіалі.

Читати далі...
22 вересня 2020,  22:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому сезоні кримінальної антології «Американська історія злочинів», який розповість про імпічмент Білла Клінтона, зірка серіалу «Американська історія жахів» Сара Полсон втілить Лінду Тріпп, подругу Моніки Левінські.

Читати далі...
8 вересня 2020,  19:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка хітової горор-антології «Американська історія жахів» Сара Полсон перетворюється на медсестру-монстра в новому трейлері серіального трилера «Сестра Ретчед», творцем якого також є Раян Мерфі.

Читати далі...
4 серпня 2020,  21:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Творець горор-антології «Американська історія жахів» Раян Мерфі представляє новий серіал жахів «Сестра Ретчед», який обіцяє показати історію походження однієї з найбільш культових лиходійок у світі.

Читати далі...
19 червня 2020,  16:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінантка на премію «Оскар» Шерон Стоун зіграє дуже стильну героїню в новому серіалі від Netflix і Раяна Мерфі «Сестра Ретчед», перший погляд на яку представляють закулісні фотографії.

Читати далі...
16 червня 2020,  16:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка горор-антології «Американська історія жахів» Сара Полсон втілить жорстоку медсестру з книги «Пролітаючи над гніздом зозулі» в багатосерійному психологічному трилері «Сестра Ретчед».

Читати далі...
8 квітня 2020,  22:31 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явився другий трейлер біографічного міні-серіалу «Місіс Америка» з Кейт Бланшетт в головній ролі, який зняли режисери блокбастера «Капітан Марвел» Анна Боден і Раян Флек.

Читати далі...
21 лютого 2020,  17:39 | Новини фільмів

Кажуть, що неможливо втекти від материнської любові... Кінокомпанія Lionsgate поділилася першим трейлером свого нового горор-трилера «Біжи» із зіркою хітової антології «Американська історія жахів» Сарою Полсон в головній ролі.

Нова кінострічка режисера Аніша Чаганті, який зняв популярний детективний трилер «Пошук», розповідає про гіпертурботливу мати Даян (Полсон) та її прикуту до інвалідного крісла дочку Хлою (Кіра Аллен). Даян виховує свою дочку в повній ізоляції, контролюючи кожен рух, який та зробила з народження, і є секрети, які Хлоя тільки починає осягати. І чим більше вона дізнається, тим ясніше їй стає, що, коли мама підходить надто близько, потрібно бігти.

У Німеччині прем'єра трилера «Біжи» відбудеться у березні, а ось в США його збираються випустити в прокат 8 травня до Дня матері. Такий ось чорний гумор.

11 січня 2020,  15:10 | Новини серіалів

Лауреатка премії «Оскар» Кейт Бланшетт бореться проти рівних прав для жінок в офіційному трейлері біографічного міні-серіалу «Місіс Америка».

Біографічна драма від лауреатки премії «Еммі» Даві ВоллерВідчайдушні домогосподарки», «Божевільні») згадує рух за ухвалення Поправки за рівні права, який стикається з несподіваним протистоянням на чолі активістки консервативної партії Філліс Шлефлі (Бланшетт), також відомої як «улюблениця тихої більшості». Крізь різні погляди жінок тієї ери серіал досліджує те, як одне з найскладніших полів битв в культурних війнах 1970-х років допомогло повстати моральній більшості й назавжди змінило політичний ландшафт.

По різні сторони барикад у цьому протистоянні опиняться Роуз Бірн, Узо Адуба, Елізабет Бенкс, Сара Полсон, Джон Слеттері, Джеймс Марсден і Марго Мартіндейл. Прем'єра серіалу «Місіс Америка» очікується навесні, 15 квітня.

1 листопада 2019,  01:30 | Новини зірок

У телеведучої Еллен ДеДженерес є весела — для неї, не для її гостей — традиція лякати акторів та актрис під час інтерв'ю на своєму шоу. І на честь Геловіна її новою жертвою стала номінантка на премію «Оскар» Сірша Ронан.

Ронан прийшла на шоу Еллен, щоб розповісти про свій новий фільм «Маленькі жінки», який виходить в український прокат 30 січня 2020 року. Спочатку вони говорили про те, що Ронан нарешті отримала в цьому році свої водійські права і тепер може їздити сама, куди захоче, хоча її лякає кількість машин на дорогах в Лос-Анджелесі; обговорили нову стрижку її собаки Френ, а коли Еллен підвела до теми Геловіна, на актрису чекали два страшні сюрпризи.

Але рекордсменом шоу з переляку залишається зірка серіалу «Американська історія жахів» Сара Полсон, яку Еллен одного разу налякала цілих три рази.

30 вересня 2019,  15:41 | Новини зірок

Скучили за «злими твітами» у виконанні різних знаменитостей? Відоме американське ток-шоу «Джиммі Кіммел в прямому ефірі» представило 12-й випуск своєї найпопулярнішої та найвеселішої рубрики.

На цей раз читати найбільш неприємні послання з Твіттера від злих недоброзичливців Джиммі Кіммел змусив зірок супергеройського екшену «Людина-павук: Далеко від дому» Джейка Джилленхола і Зендею, у останній з яких була найкраща відповідь всім хейтерам, зірку «Гри престолів» Мейсі Вільямс, легендарного Марка Гемілла з франшизи «Зоряні війни», а також Вілла Феррелла, Кім Кардашьян, Джона Гемма, Кріса Рока, Девіда Гарбора, Девіда Спейда, Фреда Севеджа, Тіффані Геддіш, Мартіна Шорта, Сару Полсон і Джеффа Голдблюма.

Дивіться також актори блокбастера «Месники: Війна нескінченності» читають «злі твіти». Вам все ще мало? Тоді переглядаємо 11-й випуск «злих твітів» за участю Галь Гадот, Дженніфер Лоуренс та Дженніфер Еністон.

13 серпня 2019,  17:06 | Новини фільмів

Володарка премії «Оскар» Кейт Бланшетт посміхається на першому кадрі біографічного міні-серіалу «Місіс Америка», де вона виконає головну роль.

Читати далі...
24 липня 2019,  22:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

За два місяці до прем'єри студія Warner Bros. поділилася офіційним трейлером своєї драматичної картини «Щиголь», головну роль в якій виконує зірка екшену «На драйві» Енсел Елгорт.

Адаптація популярного роману письменниці Донни Тартт розповість про Теодора «Тео» Декера (Енсел Елгорт), який у 13 років втратив свою матір під час теракту в музеї Метрополітен. Трагедія змінила все його життя, перетворивши його на хвилюючу одіссею спокути провини, переосмислення і навіть кохання. Намагаючись впоратися з усім цим, Тео тримається за частинку того страшного дня... картину крихітної пташки, прикутої до карнизу. Картину «Щиголь».

Українська прем'єра фільму Джона Краулі, де також з'являться Ніколь Кідман, Сара Полсон, Фінн Вулфард, Люк Вілсон та Джеффрі Райт, відбудеться 26 вересня.