Крістофер УокенChristopher Walken

Крістофер Уокен / Christopher Walken
Повне ім'я: Ronald Walken
Народився 31 березня 1943; Нью-Йорк, США
Зріст: 183 см
50%
1
50%
1

Фільмографія Крістофера Уокена

Дикий гірський чебрець (2020) ... Tony
Війна з дідусем (2020) ... Jerry
Байстрюки (2017) ... Dr. Walter Tinkler
Bai Brands: Bye Bye Bye (2017) ... Christopher Walken
Незамінний ти (2017) ... актор
Дев'ять життів (2016) ... Felix Perkins
Книга джунглів (2016) ... King Louie
Едді «Орел» (2016) ... Warren Sharp
Сімейка Фенг (2015) ... Caleb Fang
Пригоди Джо Бруднулі 2 (2015) ... Clem

Біографія Крістофера Уокена

Крістофер Уокен - один з найактивніших голлівудських акторів свого покоління, який, за власним визнанням, практично ніколи не відкидає пропонованих йому ролей, розглядаючи кожну з них як новий досвід. Протягом останніх десятиліть, він знімається приблизно в п'яти фільмах щорічно. Фільми з його участю зібрали в північноамериканському прокаті більше 1,8 мільярда доларів.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Крістофера Уокена. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Крістофера Уокена

Написати коментар...
Написати коментар...