Новини, в яких згадується Наталія Тена

12 листопада 2022,  09:10 | Новини фільмів

Повноцінний трейлер очікуваного екшен-трилера «Джон Уік 4» з Кіану Рівзом у головній ролі показує, що в майбутньому фільмі наш герой отримає шанс стати вільним. Його режисером традиційно виступає Чад Стахелські.

Читати далі...
24 грудня 2020,  17:05 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Експеліармус! Сьогодні, 24 грудня, на екрани кінотеатрів повертаються заключні фільми хітової франшизи «Гаррі Поттер і Смертельні реліквії: Частина 1» та «Гаррі Поттер і Смертельні реліквії: Частина 2», які дозволять прихильникам знову пережити фінальне протистояння Гаррі, Рона та Герміони з лордом Волдемортом. І поки ви збираєтеся бігти за квитками, читайте цікаві факти про створення першої частини фіналу.

Читати далі...
3 грудня 2020,  01:45 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

На цьому тижні, 3 грудня, в кінотеатри повертається п'ята частина Поттеріани «Гаррі Поттер і Орден Фенікса», в якій наші герої будуть боротися з найбільшим злом у цій фентезійній сазі професоркою Амбридж. Саме час підготуватися до зустрічі з нею за допомогою наших цікавих фактів.

Читати далі...
18 листопада 2018,  02:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки «Гаррі Поттера» Том Фелтон і Наталія Тена возз'єдналися у відкритому космосі в науково-фантастичному серіалі «Походження».

«Походження» слідує за групою пасажирів, які прокидаються на пошкодженому космічному кораблі, що був покинутий в глибокому космосі. Кожен з них залишив позаду темне минуле у пошуках нового життя на нещодавно колонізованій планеті, і вони збираються вижити за всяку ціну. Але поки їх жахлива ситуація поступово породжує параною, вони розуміють, що найбільша загроза для їхньої мрії почати все заново та для їхніх життів це щось більш темне, ніж ті минулі життя, від яких вони прагнуть втекти.

Прем'єра «Походження», нової багатосерійної історії від продюсерів хітових серіалів «Корона» й «Загублені», відбулася на цьому тижні, 14 листопада.

16 липня 2016,  16:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня, 7 липня, виповнилося рівно 5 років з того моменту, як в Лондоні була представлена фінальна частина саги про хлопчика, який вижив, «Гаррі Поттер і Дари смерті: Частина 2». Тому пропонуємо вам згадати, як це було.

Читати далі...
19 січня 2016,  11:52 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня пішов з життя талановитий британський актор Алан Рікман, що полюбився глядачеві за ролями у «Міцному горішку» і «Гаррі Поттері». Його колеги і друзі по обидві сторони Атлантики, серед яких автор «Гаррі Поттера» Дж.К. Роулінг, Емма Томпсон, Деніел Редкліфф, Емма Уотсон та інші актори екранізацій чарівної історії, де Рікман втілив вчителя зіллєваріння Северуса Снейпа, згадують, яким щедрим, добрим і талановитим він був.

Читати далі...