Джуд ЛоуJude Law

Джуд Лоу / Jude Law
Повне ім'я: David Jude Law
Народився 29 грудня 1972; Левісхем, Лондон, Англія, Велика Британія
Зріст: 182 см
100%
7
0%
0

Фільмографія Джуда Лоу

Фантастичні звірі і де їх шукати 3 (2022) ... Albus Dumbledore
Шерлок Холмс 3 (2021) ... Dr. John Watson
The Third Day: Autumn (2020) ... Sam
Третій день (2020) ... Sam
Ритм-секція (2020) ... B
The Hat (2020) ... актор
Гніздо (2019) ... Rory
Новий Папа (2019) ... Lenny Belardo, продюсер (исполнительный продюсер)
Дощовий день в Нью-Йорку (2019) ... Ted Davidoff

Біографія Джуда Лоу

Дитинство

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Джуда Лоу. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Джуда Лоу

Написати коментар...
Написати коментар...