Оновлення, в яких згадується Джуд Лоу

12 червня 2019,  14:57 | Оновлення

В інтернеті з'явився український трейлер нового фільму режисера Вуді Аллена під назвою «Дощовий день в Нью-Йорку», в якому знімалися Тімоті Шаламе, Ель Фаннінг, Ребекка Голл, Джуд Лоу та Селена Гомес.

Фільм розповість про юнака з Манхеттена та дівчину з Арізони, які навчаються далеко від Нью-Йорка, але разом приїжджають туди на вихідні. Втім, замість прогулянки дівчина відправляється на інтерв'ю з відомим режисером. А хлопець ж зустрічає свою стару подругу.

Фільм Вуді Аллена «Дощовий день в Нью-Йорку», прем'єра якого була під загрозою через проблеми режисера з компанією Amazon, вийде в український прокат у жовтні 2019 року.

27 квітня 2017,  00:14 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Український ТБ-ролик фентезійного екшену «Король Артур: Легенда меча», знятого культовим режисером Гаєм Річі, повідомляє, що великі правителі не грають за правилами. І через два тижні вихований на вулиці Артур (Чарлі Ханнем) та його дядько Вортігем (Джуд Лоу), який убив батька Артура і захопив владу, зійдуться у видовищному двобої, щоб з'ясувати, хто з них гідний бути королем.

Фінальний трейлер екшену, де також зіграють Аннабелль Волліс, Джимон Хунсу, Ерік Бана та Астрід Берже-Фрісбі, дивіться тут.

2 квітня 2017,  01:39 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося фінальний трейлер пригодницько-фентезійного екшену «Король Артур: Легенда меча», де історію короля Артура перекаже режисер «Шерлока Холмса» Гай Річі. Відео під круту пісню Led Zeppelin розкриває, що в цьому грандіозному протистоянні Чарлі Ханнема та Джуда Лоу братимуть участь не тільки мечі і магія, а й бойові слони в стилі третього «Володаря кілець».

Що з цього вийшло, дізнаємося в кіно з 11 травня.

21 лютого 2017,  14:05 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов другий трейлер пригодницько-фентезійного екшену Гая Річі «Король Артур: Легенда меча», який більш чітко і без божевільного поспіху роз'яснює історію короля Артура (Чарлі Ханнем), якого батько Утер Пендрагон (Ерік Бана) відіслав в дитинстві з замку, щоб врятувати його життя. І тепер дорослий Артур повинен повернутися, добути Екскалібур й протистояти злісному Вортігерну (Джуд Лоу), який заради корони піде на все.

Перший трейлер фільму, чия прем'єра була перенесена на 11 травня, в українському дубляжі дивіться тут.

23 січня 2017,  01:01 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший ТБ-ролик фільму «Король Артур: Легенда меча» присвячений поверненню легендарного Артура у втіленні Чарлі Ханнема, який збирається відвоювати свій трон у підступного Вортігерна, для чийого втілення Джуд Лоу причепурився до шикарну мантію, і довести, що справжній король походить з нічого.

Український трейлер цього пригодницького екшену Гая Річі дивіться тут.

8 грудня 2016,  14:11 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал HBO представив другий офіційний трейлер міні-серіалу «Молодий Папа», де Джуд Лоу втілює американського Папу Римського, який вирішив струсонути Церкву. Тут ми ближче знайомимося з його правою рукою — сестрою Мері, яку грає Дайан Кітон. І, спостерігаючи за цим новопоставленим ексцентричним правителем, вона зауважує, що його всі бояться не без причини.

Разом з новим трейлером серіалу, знятого Паоло Соррентіно, з'явився і новий постер, який ви знайдете тут.

5 вересня 2016,  15:45 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У повноцінному трейлері драматичного міні-серіалу «Молодий Папа» від Паоло Соррентіно головний герой Ленні Белардо у втіленні Джуда Лоу стає Папою Римським Пієм XIII і проголошує себе... Богом.

Також тут можна побачити Дайан Кітон в образі сестри Мері і Джеймса Кромуелла в образі кардинала Майкла Спенсера, який сам планував стати на чолі Ватикану.

19 червня 2016,  20:53 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дебютний трейлер байопіку «Геній» показує співпрацю і дружбу видавця Макса Перкінса і письменника Томаса Вулфа, яких втілили Колін Ферт і Джуд Лоу.

В українських кінотеатрах з 14 липня.

15 січня 2015,  01:50 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Презентуємо перший український трейлер комедії «Шпигунка».

Сьюзен Купер (Мелісса Маккарті) - скромний кабінетний працівник аналітичного відділу ЦРУ і героїня, яка стоїть за найнебезпечнішими операціями Агентства. Але, коли її напарник (Джуд Лоу) зникає, а інший відповідальний агент (Джейсон Стейтем) більше не може працювати під прикриттям, вона добровільно бере на себе супертаємну місію, щоб проникнути в оточення торговця смертельною зброєю і запобігти глобальній катастрофі!

У кінотеатрах України і Росії з 21 травня.