Новини, в яких згадується Джуд Лоу

22 травня 2023,  19:24 | Новини фільмів

В рамках 76-го Каннського кінофестивалю відбулася прем'єра нової історичної драми «Firebrand», головні ролі в якій виконують номінант на премію «Оскар» Джуд Лоу та лауреатка премії «Оскар» Алісія Вікандер.

Читати далі...
8 квітня 2023,  09:00 | Новини фільмів

Новий кадр сімейного фентезі «Пітер Пен і Венді», що вийде на платформі Disney Plus, представляє його головну героїню Венді, роль якої виконає зірка супергеройського екшену «Чорна вдова» Евер Андерсон, дочка відомої голлівудської акторки Мілли Йовович, яка народилася в Києві.

Читати далі...
21 березня 2023,  22:25 | Новини серіалів

Наступною пригодою для режисерів Деніела Квана і Деніела Шайнерта, які зняли оскароносну стрічку «Все завжди і водночас», стане подорож в далеку-далеку галактику з серіалом «Зоряні війни: Опорна команда».

Читати далі...
28 травня 2022,  17:44 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Спочатку студія Warner Bros. планувала випускати по одному фільму з пенталогії «Фантастичні звірі» раз на два роки, але світова пандемія коронавірусу та скандал зі звільненням Джонні Деппа з посади головного лиходія цієї історії внесли свої корективи, і третю частину пригод відважного магозоолога Ньюта Скамандера та його друзів довелося чекати ж 4 роки. Вочевидь, через всі випробування, що випали долю людства в останні роки, починаючи від світової пандемії і закінчуючи повномасштабною війною у серці Європи, повернення у чарівний світ Дж.К. Ролінґ усі поттеромани чекали зі ще більшою надією. Особливо, враховуючи, що новий розділ франшизи отримав назву «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора» на честь найвидатнішого чарівника всіх часів, який завжди знаходив правильні слова навіть у найважчі часи. Що ж пішло не так?

Читати далі...
26 травня 2022,  21:36 | Новини фільмів

Приготуйтеся до нової подорожі до казкового світу знаменитої письменниці Дж.К. Ролінґ, яка зараз активно підтримує Україну, у пригодницькому фентезі «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора», знятому режисером Девідом Єйтсом, яке ви можете побачити на великому екрані з 26 травня.

Читати далі...
11 травня 2022,  11:47 | Новини фільмів

Дивіться другий фрагмент очікуваного фільму «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора», нового розділу Поттеріани, який вийде в український прокат 26 травня.

Читати далі...
2 травня 2022,  19:35 | Новини фільмів

У зв'язку з повномасштабною війною, яку на території України розв'язала росія, кінотеатри деякий час не працювали, але вже починають відкриватися там, де це можливо, аби підтримати економіку та бойовий дух українців. І деякі дуже очікувані блокбастери вже отримали нові дати прем'єр в українському прокаті.

Читати далі...
29 квітня 2022,  16:30 | Новини фільмів

Поттеромани, приготуйтеся до напливу ностальгії! Адже новий фрагмент фентезі «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора» не лише відправить вас до Гоґвортсу, а й викличе мурашки завдяки своїй музиці. Тій самій музиці легендарного композитора Джона Вільямса з фільмів про Гаррі Поттера.

Читати далі...
16 квітня 2022,  18:29 | Новини фільмів

На честь світової прем'єри пригодницького фентезі Дэвида Єйтса «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора» студія Warner Bros. вирішила порадувати нас його фінальним трейлером, у центрі якого перебувають чарівники Джуда Лоу та Мадса Міккельсена.

Читати далі...
11 квітня 2022,  18:26 | Новини фільмів

Школа чарів і чаклунства Гоґвортс завжди була найказковішою локацією світу, який створила письменниця Дж.К. Ролінґ, і, на щастя, ми знову пройдемося її коридорами в наступному фільмі франшизи «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора», як обіцяє його нова фічуретка.

Читати далі...
8 квітня 2022,  20:00 | Новини фільмів

Магія повертається. Минулого тижня, 29 березня, у Лондоні відбулася світова прем'єра очікуваного фентезі «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора», що буде новим розділом культової франшизи про Гаррі Поттера. І ведучим цієї події став... зірка Поттеріани Том Фелтон, він же Драко Мелфой!

Читати далі...
25 березня 2022,  22:19 | Новини фільмів

Студія Warner Bros. Pictures поділилася новим захоплюючим трейлером очікуваного пригодницького фентезі «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора» від Дж.К. Роулінг, яка зараз активно підтримує Україну.

Читати далі...
2 лютого 2021,  15:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У цьому місяці в українських кінотеатрах відбудеться прем'єра кримінальної стрічки «Афера Олівера Твіста», де роль знаменитого злодія з роману Чарльза Діккенса грає Рафф Лоу, син Джуда Лоу.

Читати далі...
15 січня 2021,  19:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Найвідоміший злодій Лондона повертається! Представляємо офіційний український постер кримінальної стрічки «Афера Олівера Твіста», яка буде сучасною адаптацією книги «Олівер Твіст» Чарльза Діккенса.

Читати далі...
16 грудня 2020,  16:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Disney поділилася дебютним тизером свого фентезійного фільму «Пітер Пен і Венді» («Peter Pan & Wendy»), який буде ґрунтуватися на знаменитому мультфільмі «Пітер Пен» 1953 року.

Читати далі...