Оновлення, в яких згадується Сет МакФарлейн

24 серпня 2017,  14:35 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Український ТБ-ролик кримінальної комедії «Удача Лохана» нехай і йде якихось 16 секунд, зате встигає представити весь свій зоряний каст на чолі з Ченнінгом Татумом. Компанію йому в цій амбітний справі — пограбуванні каси гонок NASCAR — складуть Деніел Крейг, Адам Драйвер, Сет МакФарлейн, Кеті Голмс, Гіларі Свонк та Райлі Кіо.

Повноцінний український трейлер нового фільму Стівена Содерберга дивіться тут. У кіно з 7 вересня.

5 серпня 2017,  20:55 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер науково-фантастичного серіалу «Орвілл», творцем якого виступає Сет МакФарлейн, показує пригоди капітана космічного корабля Еда Мерсера у втіленні МакФарлейна і його веселої команди, до якої увійшли Едріанн Палікі, Скотт Граймз, Пенні Джонсон та Холстон Сейдж. Вони, як і герої «Зоряного шляху», яким натхненний даний серіал, борознять простори всесвіту, потрапляють в космічні халепи й борються з ворожо налаштованими інiоплянетянами.

Прем'єра 1 сезону, який буде складатися з 13 серій, очікується 10 вересня.

29 травня 2017,  14:37 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В кримінальній комедії «Вдача Логанів» два брати-невдахи, яких грають Ченнінг Татум і Адам Драйвер, задумують провернути масштабне пограбування під час гонки NASCAR і звертаються за допомогою до ув'язненого злодія-професіонала у втіленні Деніела Крейга, завдяки якому у їх плана і з'являється шанс на успіх. Компанію їм в цьому фільмі складуть Райлі Кеох, Кетрін Вотерстон, Сет МакФарлейн, Себастьян Стен, Кеті Холмс та Хіларі Свонк, які з'являються в першому трейлері.

Нова кінокартина від режисера трилогії «Одинадцять друзів Оушена» і «Супер Майка» Стівена Содерберга вийде в світовий прокат в серпні.

21 травня 2017,  15:00 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Володар 3 премій «Еммі» і творець «Гріфінів» Сет Макфарлейн придумав пародійний серіал на «Зоряний шлях», чиї події будуть розвиватися в 2300 році і покажуть пригоди екіпажу не дуже працюючого корабля зоряного флоту Землі. Головну роль МакФарлейн виконує тут сам, а компанію йому склали Едріанн ПалікіАгенти Щ.И.Т.»), Чад КоулменХодячі мерці»), Скотт ГраймзШвидка допомога»), Пенні ДжонсонКасл») і Холстон СейджКриза»).

Режисером однієї з серій 1 сезону, чия прем'єра відбудеться восени, став Джон Фавро, який зняв «Залізну людину».

24 грудня 2016,  15:40 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Каст музичного мультфільму «Співай» в особі Меттью МакКонахі, Різ Візерспун, Скарлетт Йоханссон, Сета МакФарлейна і Торі Келлі відвідав «Нічне шоу з Джиммі Феллоном», щоб заспівати разом з легендарним Полом МакКартні, ведучим і групою The Roots святкові композицію «Wonderful Christmastime».

У минулому році попурі в стилі а капела заспівали зірки «Зоряних війн: Пробудження сили».

2 грудня 2016,  17:55 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому святковому трейлері мультфільму «Співай!» звірі запально катаються на льоду та бажають усім вам щасливих наступаючих свят. А у вас вже з'явився новорічний настрій?

Почути, як в цьому мультфільмі заспівають Меттью МакКонахі, Скарлетт Йоханссон, Різ Візерспун, Сет Макфарлейн і Терон Еджертон, буде можливо якраз перед Новим роком.

4 лютого 2015,  18:00 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Походеньки ексцентричного ведмедика Теда не закічуються! Улітку 2015 Марк Волберґ , Аманда Сейфрід і, звісно, Тед (Сет МакФарлейн) на великих екранах країни у романтичній комедії з дорослими жартами.

У кінотеатрах України з 25 червня.