Марк ВолбергMark Wahlberg

Марк Волберг / Mark Wahlberg
Повне ім'я: Mark Robert Michael Wahlberg
Народився 5 червня 1971; Дорчестер, Бостон, Массачусетс, США
Зріст: 173 см
88%
7
12%
1

Фільмографія Марка Волберга

Незвідане: Удача Дрейка (2021) ... Victor Sullivan
Нескінченність (2021) ... Evan Michaels
Скубі-Ду! (2020) ... Blue Falcon
Керувати цим містом (2020) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Kim Kardashian West: The Justice Project (2020) ... Self
Правосуддя Спенсера (2020) ... Spenser, продюсер
МакМільйони (2020) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Родина за хвилину (2018) ... Pete, продюсер

Біографія Марка Волберга

Марк Уолберг (англ. Mark Robert Michael Wahlberg, народ. 5 червня 1971, Дорчестер (передмістя Бостона)) - американський актор, що починав свою кар'єру як репер під сценічним ім'ям Маркі Марко (англ. Marky Mark).

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Марка Волберга. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Марка Волберга

Написати коментар...
Написати коментар...