Марк ВолбергMark Wahlberg

Марк Волберг / Mark Wahlberg
Повне ім'я: Mark Robert Michael Wahlberg
Народився 5 червня 1971; Дорчестер, Бостон, Массачусетс, США
Зріст: 173 см
88%
7
12%
1

Фільмографія Марка Волберга

Сім'я по-швидкому (2018) ... Pete, продюсер
22 милі (2018) ... James Silva, продюсер
Коли корупція була королевою (2018) ... продюсер
Усі гроші світу (2017) ... Fletcher Chase
Хто в домі тато 2 (2017) ... Dusty, продюсер (исполнительный продюсер)
Трансформери 5: Останній лицар (2017) ... актор
День патріота (2016) ... Sgt. Tommy Saunders

Біографія Марка Волберга

Марк Уолберг (англ. Mark Robert Michael Wahlberg, народ. 5 червня 1971, Дорчестер (передмістя Бостона)) - американський актор, що починав свою кар'єру як репер під сценічним ім'ям Маркі Марко (англ. Marky Mark).

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Марка Волберга. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Марка Волберга

Написати коментар...
Написати коментар...