Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Аманда СейфрідAmanda Seyfried

Аманда Сейфрід / Amanda Seyfried
Повне ім'я: Amanda Michelle Seyfried
Народилася 3 грудня 1985; Аллентаун, Пенсільванія, США
Зріст: 159 см
100%
4
0%
0

Фільмографія Аманды Сейфрід

The Dropout (2022) ... Elizabeth Holmes, продюсер (продюсер)
Побачене та почуте (2021) ... Catherine Claire
Манк (2020) ... Marion Davies
Тобі варто було піти (2020) ... Susanna
Скубі-Ду! (2020) ... Daphne Blake
Очима собаки (2019) ... Eve
When You Wish Upon a Pickle: A Sesame Street Special (2018) ... актриса
Мамма Mia! 2 (2018) ... Sophie
Анонім (2018) ... The Girl

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Аманды Сейфрід. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Аманды Сейфрід

AmiD

26 травня 2010, 12:58

Класно зіграла з Меган в фільмі Тіло Дженіфер.
1 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...