Новини, в яких згадується Изабелла Сермон

23 червня 2022,  17:34 | Новини фільмів

Цей день настав. Незважаючи на всі перепони, в український прокат виходить очікуваний науково-фантастичний блокбастер «Світ Юрського періоду 3: Домініон», який обіцяє «епічне завершення епохи Юрського періоду». І, звичайно ж, багато зустрічей зі старими динозаврами та знайомство з новими.

Читати далі...
29 квітня 2022,  20:44 | Новини фільмів

Прибув довгоочікуваний другий трейлер пригодницької наукової фантастики «Світ Юрського періоду 3: Домініон» режисера Коліна Треворроу, який обіцяє стати «епічним завершенням ери Юрського періоду».

Читати далі...
6 червня 2018,  18:06 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2015 році перезапуск франшизи Стівена Спілберга «Світ Юрського періоду» знову повернув на великі екрани (і в моду) динозаврів, перевершивши за зборами всі супергеройські фільми, які в наш час вважаються вірним способом заробити мільярд доларів, і з розмахом продемонструвавши, як потрібно вдихати нове життя в культові історії. Він знову показав парк розваг з динозаврами на величезному острові, але вже з сучасної точки зору. А тепер настав час назавжди змінити світ, випустивши динозаврів на свободу в «Світі Юрського періоду 2»...

Читати далі...
26 травня 2018,  19:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий ТБ-ролик науково-фантастичної картини «Світ Юрського періоду 2» підтверджує, що фільм Хуана Антоніо Байони частково буде горором.

Відео показує, як до Клер (Брайс Даллас Ховард) і Франкліна (Джастіс Сміт) підкрадається по тунелю динозавр-хижак під зловісне пікання маячка; як динозаври рятуються втечею з острова Нублар, де почалося виверження вулкана; і як Овен (Кріс Претт) разом з Клер та Мейсі (Ізабелла Сермон) намагається втекти від озвірілого динозавра, який вибрався з острова і опинився в нашому світі.

В кінотеатри України кінокартина Байони прибуде 7 червня. Ви вже можете придбати квитки на сеанси «Світ Юрського періоду 2» на нашому сайті.