Дивіться новий трейлер фантастики «Світ Юрського періоду 3: Домініон» із Крісом Преттом і Брайс Даллас Говард

29 квітня 2022,  20:44 | Новини фільмів

Прибув довгоочікуваний другий трейлер пригодницької наукової фантастики «Світ Юрського періоду 3: Домініон» режисера Коліна Треворроу, який обіцяє стати «епічним завершенням ери Юрського періоду».

Після того, як наприкінці «Світу Юрського періоду 2» динозаври вирвалися у великий світ, людству доводиться жити в нових умовах по сусідству з доісторичними звірами. Овен Грейді (Кріс Претт) та Клер Дірінг (Брайс Даллас Говард) тепер живуть разом і стали прийомними батьками для дівчинки-тінейджера Мейзі Локвуд (Ізабелла Сермон), з якою познайомилися у минулому фільмі, і незабаром їм доводиться знову зіткнутися з динозаврами.

Ось офіційний синопсис фільму «Світ Юрського періоду: Домініон»:

Через п'ять років після інциденту в маєтку Локвуда динозаври тепер живуть і полюють разом із людьми по всьому світу. Цей тендітний баланс змінить майбутнє й раз і назавжди визначить, чи залишать люди за собою звання головних хижаків на планеті, яке вони тепер ділять із найстрашнішими істотами в історії.

Також у трейлері (і на новому постері) повертаються зірки оригінального «Парку Юрського періоду», який започаткував франшизу у 1993 році, Сем Ніл, Лора Дерн та Джефф Голдблюм.

Українська прем'єра «Світу Юрського періоду 3» очікується 9 червня.

1865 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: