Сем Г'юенSam Heughan

Сем Г'юен / Sam Heughan
Народився 30 квітня 1980; Шотландія
Зріст: 189 см
Освіта: Королівська академія драматичного мистецтва
100%
1
0%
0

Фільмографія Сема Г'юена

Спецслужба: Сигнал тривоги (2021) ... Tom Buckingham
Бладшот (2020) ... Jimmy Dalton
Шпигун, який мене кинув (2018) ... Sebastian
Outlander from Book to Screen: Discovering the Differences (2016) ... Self
Heart of Lightness (2014) ... Lyngstrand
Чужоземка (2014) ... Jamie Fraser
$ 100 000, продюсер (продюсер)
$ 100 000
Emulsion (2014) ... Ronny Maze
Принцеса на Різдво (2011) ... Ashton Prince of Castlebury
Батьківщина (2011) ... Red 1

Біографія Сема Г'юена

Сем Г'юен народився в Шотландії 30 квітня 1980 року. Загублене містечко Нью-Галловей південного заходу країни стало його малою батьківщиною. Батьки кіноактора належали до неформального угруповання хіпі і були творчими людьми. Саме вони заклали синові любов до мистецтва. Дитячі роки Г'юена пролетіли в сільській обстановці, серед фермерів і хліборобів.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Сема Г'юена. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Сема Г'юена

Написати коментар...
Написати коментар...