Вийшов трейлер бойовика «Спецслужба: Сигнал тривоги» з Рубі Роуз та Семом Г'юеном

24 лютого 2021,  11:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка екшенів «Джон Уік 2» і «Три ікси: Реактивізація» Рубі Роуз полює на зірку супергеройського фільму «Бладшот» Сема Г'юена у видовищному трейлері фільму «Спецслужба: Сигнал тривоги», екранізації роману Енді МакНаба.

Екшен-трилер «Спецслужба: Сигнал тривоги» покаже, як невелика армія добре тренованих злочинців захоплює поїзд Eurostar, який везе з Лондона в Париж 400 пасажирів. На борту цього поїзда знаходиться спецназівець Том Бакінгем, якому вдалося сховатися. У заручниках опинилася його кохана, так що у Тома є лише один шанс, щоб зупинити бандитів і врятувати її та інших пасажирів.

На чолі цих злочинців знаходиться лиходійка на ім'я Грейс у втіленні Рубі Роуз, а хороброго героя Тома Бакінгема втілює Сем Г'юен.

Також в трейлері ви можете побачити Енді СеркісаВолодар перснів»), Ханну Джон-КейменЛюдина-мураха та Оса»), Тома ГоппераТермінатор: Фатум»), Тома ВілкінсонаШпигунська гра») та Ноеля КларкаДоктор Хто»).

Світова прем'єра бойовика «Спецслужба: Сигнал тривоги», режисером якого виступає Магнус Мартенс, відбудеться у березні. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися, чи покажуть його в українських кінотеатрах.

1350 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: