Дев ПательDev Patel

Дев Патель / Dev Patel
Народився 23 квітня 1990; Херроу, Лондон, Великобританія
Зріст: 187 см
100%
3
0%
0

Фільмографія Дева Пателя

Особиста історія Девіда Копперфілда (2019) ... David Copperfield
Готель Мумбаї (2018) ... Arjun, продюсер (исполнительный продюсер)
Лев (2016) ... актор
Робот Чаппі (2015) ... Deon Wilson
Готель «Меріголд». Заселення триває (2015) ... Sonny Kapoor
Торкнуті (2014) ... Alex
Служба новин (2012) ... Neal Sampat
Черри (2012) ... Andrew
Найекзотичніший готель «Меріголд» (2011) ... Sonny Kapoor
Відео з участю Дева Пателя

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Дева Пателя. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Дева Пателя

Написати коментар...
Написати коментар...