Статті, в яких згадується Мелісса МакКарті

16 червня 2022,  14:26 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні четвер, а значить, що на екрани українських кінотеатрів вийшли новий мультфільм від Pixar «Я – панда», драматична стрічка з Гоакіном Феніксом «Камон камон» та екшен з Ліамом Нісоном «Флешбек». А вдома цього тижня нас порадують прем'єри нового фільму з Крісом Гемсвортом «Спайдергед» та надихаючої документальної стрічки про Дженніфер Лопес.

Читати далі...
18 липня 2016,  19:14 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Перед походом у кіно завжди корисно почитати подібні статті, в яких докладно розказана історія створення, цікаві деталі, думки творців і акторів фільму. Дивитися фільм «Мисливці на привидів» стане набагато цікавіше і більш усвідомлено. Тож, приємного читання:

Минуло вже тридцять років відколи оригінальний склад «Мисливців на привидів» штурмував екрани кінотеатрів усього світу. Режисер Пол Фіг пропонує глядачам своє бачення фантастичної комедії. До складу сучасних мисливців увійшли Мелісса МакКарті, Крістен Уіг, Кейт МакКіннон, Леслі Джонс і Кріс Хемсворт. Цього літа вони врятують наш світ від навали привидів!

Читати далі...
5 квітня 2016,  16:01 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Комедійний талант Шпигунки, Шахрайки, Полісменки Меліси МакКарті приніс їй чудові дивіденди - армію шанувальників і нові контракти! В центрі сюжету одна не дуже чесна бізнесвумен, яку раптово піймали на тіньових оборудках і засадили на 8 місяців. Та енергійна пані, не складає рук і намагається побудувати нову фінансову піраміду. Пильнуйте гаманці, вона поруч!

Читати далі...