Морган ФріменMorgan Freeman

Морган Фрімен / Morgan Freeman
Повне ім'я: Morgan Porterfield Freeman Jr.
Народився 1 червня 1937; Мемфіс, Теннессі, США
Зріст: 188 см
75%
3
25%
1

Фільмографія Моргана Фрімена

Тілоохоронець дружини кілера (2021) ... актор
Янгол помсти (2021) ... Damon
Поїздка в Америку 2 (2021) ... Morgan Freeman
Афера по-голлівудськи (2020) ... Reggie Fontaine
Fast Times at Ridgemont High Table Read (2020) ... актор
Падіння янгола (2019) ... President Trumbull
Отруйна троянда (2019) ... Doc
Лускунчик і чотири королівства (2018) ... Drosselmeyer
Альфа (2018) ... рассказчик
Музична карта Америки (2018) ... рассказчик

Біографія Моргана Фрімена

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Моргана Фрімена. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Моргана Фрімена

Написати коментар...
Написати коментар...