Морган ФріменMorgan Freeman

Морган Фрімен / Morgan Freeman
Повне ім'я: Morgan Porterfield Freeman Jr.
Народився 1 червня 1937; Мемфіс, Теннессі, США
Зріст: 188 см
75%
3
25%
1

Фільмографія Моргана Фрімена

Тілоохоронець дружини кілера (2021) ... актор
Афера по-голлівудськи (2020) ... Reggie Fontaine
Падіння янгола (2019) ... President Trumbull
Отруйна троянда (2019) ... Doc
Лускунчик і чотири королівства (2018) ... Drosselmeyer
Альфа (2018) ... рассказчик
Музична карта Америки (2018) ... рассказчик
Все тільки починається (2017) ... Duke
История о нас (2017) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Дейв Шаппелл: Епоха маніпуляцій (2017) ... рассказчик

Біографія Моргана Фрімена

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Моргана Фрімена. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Моргана Фрімена

Написати коментар...
Написати коментар...