Томмі Лі ДжонсTommy Lee Jones

Томмі Лі Джонс / Tommy Lee Jones
Повне ім'я: Tommy Lee Jones
Народився 15 вересня 1946
Зріст: 183 см
67%
2
33%
1

Фільмографія Томмі Лі Джонса

Уондер (2020) ... Jimmy Cleats
До зірок (2019) ... H. Clifford McBride
Все тільки починається (2017) ... Leo
Шок і трепет (2017) ... Joe Galloway
Механік: Воскресіння (2016) ... Max Adams
Джейсон Борн (2016) ... CIA Director Robert Dewey
Злочинець (2015) ... Dr. Franks
Місцевий (2014) ... George Briggs, режисер, продюсер (исполнительный продюсер)

Біографія Томмі Лі Джонса

Актор з темним обличчям з оспинками, але по-мужньому гарний Джонс учився в Гарвардському університеті, де його сусідом по кімнаті був майбутній Віце-Президент Ел Гір.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Томмі Лі Джонса. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Томмі Лі Джонса

SNooPY

28 березня 2008, 11:37

Хорошо он снялся в фильме Люди в чёрном
0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...